1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 σημάδια που δείχνουν πως εσύ κάνεις κουμάντο στη σχέση σας (και πώς να επαναφέρεις την ισορροπία)


Όσοι από εσάς έχετε μακροχρόνιες σχέσεις είναι πολύ πιθανό να έχετε φτάσει σε ένα σημείο που να νιώθετε πως πλέον εσείς ορίζετε το τι θα γίνει στη σχέση σας, πώς θα περάσετε τη μέρα σας με τον αγαπημένο σου, ποιος θα κάνει τι μέσα στο σπίτι. Μπορεί να νιώθεις ότι είσαι το αφεντικό αλλά σε μια σχέση καλό είναι να υπάρχει ισορροπία.

Δες παρακάτω τα 7 tips που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη σχέση σου.

#1. Μήπως συνέχεια κριτικάρεις τον αγαπημένο σου; Αυτό είναι ένα από τα σημάδια που δείχνουν πως ίσως είσαι εσύ αυτή που κάνει κουμάντο. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις την αυστηρή κριτική και απλά να συμβουλεύεις όταν στο ζητάνε.

#2. Μήπως έχεις απομακρύνει τον αγαπημένο σου από την οικογένειά του και τους φίλους του; Αν έπαιξες ρόλο σε αυτή την απομάκρυνση να ξέρεις πως κάποια στιγμή θα σου γυρίσει boomerang όλο αυτό. Πρέπει να καταλάβεις πως είναι σημαντικό και για εσένα αλλά και για εκείνον να περνάτε χρόνο χωριστά.

#3. Τον έχεις απειλήσει πως θα χωρίσετε ή πώς θα κάνεις κακό στον εαυτό σου; Αυτό είναι ένα τρικ που πολλές γυναίκες αλλά και άντρες χρησιμοποιούν προκειμένου να αποκτήσουν το πάνω χέρι σε μια σχέση. Δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο δεν βλέπουν πως απλά δείχνουν τις αδυναμίες τους.

#4. Τον κάνεις συνέχεια να νιώθει τύψεις και ενοχές; Για όλα φταίει ο τρόπος που επικοινωνείς κάποια πράγματα μαζί του. Προσπάθησε να αλλάξεις τον τόνο σου, και την κριτική και οόλα θα βελτιωθούν.

#5. Δεν του δίνεις ποτέ το ελεύθερο να βγει με τους φίλους του. Αν το κάνεις να ξέρεις πως θα έχεις στο πλευρό σου έναν πολύ πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο άντρα.

Διαβάστε ακόμα: 6 ιδέες για ραντεβού στο σπίτι με τον αγαπημένο σου!

5 πρωινές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις για μια πιο υγιή και δυνατή σχέση

6 tips για να προσελκύσεις τον άντρα των ονείρων σου στη ζωή σου!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα