1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 πράγματα που πρέπει να αλλάξεις στη σχέση σου για να μπορέσεις να την εξελίξεις


Υπάρχουν κάποια κοινά λάθη που πολλά ζευγάρια κάνουμε στη σχέση μας και δεν μας βοηθάνε ώστε να έχουμε μια υγιή σχέση που θα ευχαριστιόμαστε περισσότερο. Παρακάτω θα δεις τα 5 λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι στις σχέσεις τους αλλά και τι μπορούν να κάνουν για να τη διορθώσουν.

#1. Προσπαθείς να τον αλλάξεις
Αντί να προσπαθείς να τον αλλάξεις κοίταξε να είσαι περισσότερο υποστηρικτική σε αυτά που θέλει να κάνει στη ζωή του. Στήριξε τα όνειρά του και μην προσπαθείς να σκεφτείς εγωιστικά.

#2. Έχεις πολλές επιδιώξεις
Καλό θα ήταν να τον προτρέπεις να τολμήσει την αλλαγή χωρίς όμως να το κάνεις όλη την ώρα και χωρίς αν του επιβάλλεις να κάνει πράγματα. Είναι σημαντικό να ενθαρρύνεις τις ευχάριστες αλλαγές στη ζωή του χωρίς να τον αναγκάζεις να τις κάνει.

#3. Τον αποπαίρνεις όταν κάνει λάθη
Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη και δεν πρέπει να κριτικάρουμε τόσο έντονα τους συντρόφους μας όταν κάνουν σφάλματα. Προτίμησε να τους συμβουλεύσεις χωρίς να τους κάνεις να τρέμουν να σου εξομολογηθούν κάτι που έκαναν.

#4. Δεν βλέπεις πέρα από τα λάθη τους
Το να επικεντρώνεσαι συνέχεια στα ελαττώματά του δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά στη σχέση σας. Προτίμησε να μην τους κάνεις να νιώθουν μονίμως ένοχοι ώστε να δημιουργήσετε μια πιο όμορφη και υγιή σχέση.

#5. Τους ειρωνεύεσαι
Όσο και να σε εκνευρίζει ο σύντροφός σου καλό είναι να μην φτάσεις ποτέ στο σημείο να τον ειρωνεύεσαι και αν του μιλάς με ύφος. Προτίμησε να αναπτύξετε μεταξύ σας μια πιο ειρηνική σχέση και αυτό θα το πετύχετε με το να συζητάτε τα πάντα μεταξύ σας.

Photo Credit: Stay Close Travel Far

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το ένα πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνάς σε μια σχέση

Πρώτη φορά διακοπές μαζί σαν ζευγάρι; Δες τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι!

Κάνατε παιδιά και η σχέση σας άλλαξε; Δες πώς θα την επαναφέρεις στο σωστό δρόμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα