1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

5 οικονομικές ιδέες που θα μετατρέψουν το σπίτι που νοικιάζετε σε έπαυλη!


Βρήκατε το «τέλειο διαμέρισμα» μετά από αρκετό ψάξιμο. Βρίσκεται στο τέλειο σημείο, έχει και parking αλλά είναι λίγο παλιομοδίτικο. Τι μπορείτε να κάνετε;

Το να διακοσμήσετε το σπίτι που νοικιάζετε δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν το αγοράσατε δεν σημαίνει πως δεν είναι δικό σας. Σωστά; Είναι το σπίτι σας και σε αυτό θα φτιάξετε αναμνήσεις. Χρειάζεται, λοιπόν, να διακοσμηθεί αναλόγως.

Δείτε, επομένως, τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να μετατρέψετε ακόμα και το πιο «άσχημο» διαμέρισμα σε έπαυλη.

Φρεσκάρετέ το

Πριν κάνετε οτιδήποτε ξεκινήστε βάφοντας τους τοίχους του σπιτιού σας. Και μονο το βάψιμο μπορεί να μεταμορφώσει έναν χώρο και να τον κάνει να δείχνει ολοκαίνουργιος και στιλάτος πριν καν μπουν τα έπιπλα σε αυτόν.

 

Για να αναβαθμίσετε την κουζίνα

Αν είναι ένα δωμάτιο στο σπίτι σας που απαιτεί την άμεση προσοχή σας αυτό είναι η κουζίνα. Μιας και είναι το δωμάτιο που επισκέπτεστε περισσότερο από κάθε άλλο πρέπει να είνα πρακτικό και όμορφο. Αν δεν έχετε την οικονομική άνεση να αλλάξετε ολοκληρωτικά την κουζίνα σας απλά βάψτε τα ντουλάπια της. Προσθέστε μερικά φυτά στον χώρο, επενεδύστε σε μερικά οικονομικά αλλά όμορφα πιατικά και αμέσως θα ανανεωθείτε και εσείς και η κουζίνα σας.

 

Για να καλύψετε άσχημες πρίζες

Ο πιο απλός τρόπος είνα να τις βάψετε. Βάψτε τις στο χρώμα του τοίχου έτσι ώστε να εξαφανίζονται και να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Για να διορθώσετε τον άσχημο φωτισμό

Αν το διαμέρισμά σας έχει παλιό φωτισμό τότε μπορείτε να τον διορθώσετε με τον πιο απλό τρόπο. Πάρτε όμορφα φωτιστικά -επιδαπέδια ή επιτραπέζια- και δημιουργήστε ένα ονειρεμένο σκηνικό.

 

Για να μεταμορφώσετε το μπάνιο

Το μπάνιο μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει ιδίως όταν τα πλακάκια σας είναι άσχημα. Μην αφήσετε όμως κάτι τέτοιο να σας ρίξει. Μερικά φρέσκα φυτά μέσα σε όμορφα γλαστράκια θα δώσουν ζωή ακόμα και στο πιο παλιομοδίτικο μπάνιο.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα