1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 μεγάλες αλήθειες που κάθε άντρας πρέπει να ξέρει πριν ξεκινήσει μια σχέση μαζί σου


Στο σχολείο μαθαίνουμε από μικροί πως οι άντρες και οι γυναίκες είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά στην ουσία δεν κατανοούμε ποιες είναι αυτές οι διαφορές που έχουμε, πέρα από τις σωματικές και εμφανισιακές.

#1. Άντρες και γυναίκες διαφέρουν νευρολογικά
Οι γυναίκες έχουν ένα επικοινωνιακό κέντρο στον εγκέφαλό τους που είναι 2.5 φορές μεγαλύτερο από αυτό των αντρών, κάτι που τις βοηθάει να εκφράζουν πιο εύκολα τα συναισθήματά τους.

#2. Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να βρεις μια καλή σύντροφο
Για κάποιο λόγο οι άντρες έχουν την εσφαλμένη εντύπωση πως οι γυναίκες νοιάζονται μόνο για τα χρήματα και για το αν εκείνος έχει ακριβό αυτοκίνητο. Σίγουρα υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες αλλά στην πλειοψηφία μας θέλουμε απλά κάποιον να μας αγαπάει και να μας φροντίζει.

#3. Οι γυναίκες είναι άνθρωποι όπως και εσύ
Άρα πρέπει να προσέχεις πως τους μιλάς και πώς τους φέρεσαι γιατί είστε ισάξιοι. Υπάρχουν άντρες που κοιτάζουν τις γυναίκες με ανωτερότητα και αυτό είναι κάτι που κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Είμαστε όλοι ισάξιοι.

#4. Πάντα θα θέλει να είσαι εσύ ο άντρας του σπιτιού
Δεν διεκδικεί τον ρόλο σου, έχει τον δικό της τέλειο ρόλο. Το να είσαι εσύ ο άντρας του σπιτιού εννοούμε να κάνεις ρομαντικές κινήσεις, να της ανοίγεις την πόρτα, να είσαι ευγενικός, όπως συνηθιζόταν παλαιότερα.

#5. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα πάνω της
Είσαι αυτόνομος και είναι αυτόνομη. Αυτό σημαίνει πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και απλά είστε δύο άνθρωποι που έχετε επιλέξει να ζείτε και κάποιες κοινές εμπειρίες ζωής. Αν ο ένας από τους δύο σταματήσει να το θέλει αυτό, τότε κανείς δεν θα πρέπει να του αντισταθεί.

Διαβάστε ακόμα: Να πώς θα σταματήσεις να τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου…αν έχεις βαρεθεί τις εντάσεις

3 tips για έναν πετύχημένο γάμο…σύμφωνα με μια θεραπεύτρια σχέσεων

Tips για να σώσεις μια σχέση εξ αποστάσεως- Δες τι πρέπει να κάνεις!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα