1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

5 λόγοι που θα περάσεις καλύτερα στις διακοπές μπακούρι


Οι ερωτικές σχέσεις είναι δύσκολες. Όλοι το ξέρουν αυτό και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε για να εξηγήσουμε τους λόγους που επιβεβαιώνουν την παραπάνω ρήση. Πολύ συχνά λήγουν κι απομένουμε μόνοι να τραγουδάμε το Here I go Again των Whitesnake (ή όποιο άλλο καψουροτράγουδο σου αρέσει, εμείς δεν κρίνουμε) πορευόμενοι ως μπάκουροι στη ζωή.

Αν το τέλος μιας σχέσης σε βρει λίγο πριν τις διακοπές είναι λογικό να σε πιάσει ένα άγχος γιατί αλλιώς τα είχες κανονίσει και πλέον θα αναγκαστείς να πας single διακοπές. Μην άγχεσαι και μη βαρυγκωμάς. Κι αν δεν ξέρεις από πού να πιαστείς εμείς σου δίνουμε λόγους που θα περάσεις καλύτερα στις διακοπές σαν μπακούρι.

Ελευθερία ή θάνατος

Η σχέση είναι μια δέσμευση, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ακόμη κι αν μοιραστείς τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής σου, εφόσον βρίσκεσαι σε μια σχέση θα ακολουθήσεις τις συμβάσεις που πάνε πακέτο με τη σχέση. Αν είσαι single όμως είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θες, να φορέσεις ό,τι θες, να πιείς ό,τι θες χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν άλλο. Παραλλάσσοντας τη γνωστή ρήση, δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι μπάκουρος.

Σαν τους φίλους δεν έχει

Ας μην γελιόμαστε. Η σχέση σου είναι προτεραιότητα στη ζωή σου. Όσο μάλιστα περνούν τα χρόνια κι ο ελεύθερος χρόνος περιορίζεται οι φίλοι σου συνήθως βγαίνουν ριγμένοι στο ζύγι. Ήρθε η ώρα λοιπόν να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο μαζί τους και να παρεΐσεις μέχρι τελικής πτώσης.

Αποχαιρετάς το πρόγραμμα

Κάθε χρόνο στις διακοπές υπήρχε πρόγραμμα με παραλίες, χωριά, ταβέρνες και sightseeing που έπρεπε να γίνει. Το πρόγραμμά σου φορτωνόταν καθώς έπρεπε να ικανοποιηθούν και οι δικές σου επιθυμίες και του έτερον ήμισυ. Τώρα μπορείς να τρέξεις γυμνός/η στα λίβαδια με ξέπλεκες τις κοτσίδες σου, να κοιμηθείς χωρίς ξυπνητήρι και να αποκοιμηθείς μισομεθυσμένος σε μια ξαπλώστρα τα μεσάνυχτα χωρίς ντροπή και εξηγήσεις.

Δεν θα μοιράζεσαι πια φαγητό

Υπάρχει πιο ενοχλητικός ήχος από αυτόν ενός ξένου πιρουνιού στις πατάτες σου. Όχι δεν υπάρχει, βάζει κάτω και τις νυχτερινές κουνουπο-επιθέσεις. Οι μπάκουρoι δεν έχουν τέτοιες έγνοιες. Τρώνε τα πάντα μόνοι τους, δεν παίρνουν πιάτα που δεν τους αρέσουν για τη μέση και καταβροχθίζουν χωρίς αντίπαλο την τελευταία πανσέτα της κρεατοποικιλίας μόνοι τους.

Μπορείς να διαλέξεις τον προορισμό που γουστάρεις

Όντας single δεν χρειάζεται να συζητήσεις και να ξανασυζητήσεις για τον τελικό προορισμό των διακοπών. Εσύ θα αποφασίσεις για το μέρος, τις ημερομηνίες και τον τρόπο χωρίς να σκεφτείς τη βολή και τις ιδιοτροπίες του άλλου. Τελεία. Παράγραφος

Θυμάσαι πάλι το φλερτ

Η φλόγα της πρώτης ματιάς, το όλο υποσχέσεις τσατάρισμα, το πρώτο φιλί, ένα one night stand. Όλα αυτά είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν αν πας μόνος/η διακοπές κι είναι καλό να συμβούν.

Καλύτερα για πάρτη σου

Κάθε τέλος σηματοδοτεί και μια νέα αρχή. Είναι σημαντικό λοιπόν η νέα αυτή αρχή να κάνει focus στον εαυτό σου. Καλό είναι να αφιερώσεις χρόνο σε αυτόν και να του φερθείς με στοργή, αγάπη και προδέρμ. Κι οι διακοπές είναι το πιο ιδανικό μέρος για να συμβεί αυτό!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα