1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 λόγοι που είσαι θυμωμένη με τον πρώην σύντροφό σου παρόλο που εσύ τον χώρισες


Μπορεί η απόφαση να χωρίσετε να ήταν δική σου ή αμοιβαία αλλά εσύ νιώθεις ακόμα μέσα σου έντονα συναισθήματα θυμού. Μπορεί να μην σε ενδιαφέρει τι κάνει στη ζωή της η πρώην σχέση σου αλλά αυτός ο θυμός που δεν λέει να φύγει σου δυσκολεύει τη ζωή. Σου έχουμε λοιπόν μια λίστα με 5 λόγους που εξαιτίας τους παραμένεις ακόμα θυμωμένη.

#1. Έχεις ακόμα ερωτήσεις που ποτέ δεν απαντήθηκαν. Αυτό το συναίσθημα δεν έχει να κάνει με το αν νιώθεις ακόμα κάτι για τον πρώην σου ή όχι. Έχει να κάνει με όλα αυτά τα πράγματα που σε οδήγησαν στο να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις. Αν δεν πρόλαβες λοιπόν να πάρεις τις απαντήσεις σου σχετικά με λάθη που έγιναν στη σχέση σας είναι λογικό να νιώθεις ακόμα θυμωμένη.

#2. Χωρίσατε από απόσταση και μέσω ενός μυνήματος. Πολλές φορές σε μια σχέση φτάνεις στο σημείο να μην θέλεις καν εκείνη τη στιγμή να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για τους λόγους που θέλεις να χωρίσεις. Αν όμως δεν γίνει αυτή η τελευταία κουβέντα είναι πιθανόν να νιώθεις θυμωμένη για πολύ καιρό.

#3. Αν νιώθεις απογοήτευση με τον τρόπο που η σχέση σας τελείωσε είναι πιθανό να νιώθεις ταυτόχρονα και θυμό. Μήπως περίμενες περισσότερα από αυτή τη σχέση και τώρα νιώθεις απογοητευμένη;

#4. Νιώθεις θυμωμένη που πρέπει να αρχίσεις και πάλι να βγαίνεις ραντεβού; Υπομονή και αυτό το συναίσθημα σιγά σιγά θα φύγει.

#5. Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Ακόμα και αν βρούμε κάποια ηρεμία μέσα μας κάποιες φορές το περιβάλλον μας δεν μας αφήνει να ηρεμήσουμε. Μπορεί λοιπόν εσύ να νιώθεις καλά με τον χωρισμό σου αλλά ίσως έχεις φίλους και γνωστούς στον περίγυρό σου που ρίχνουν συνεχώς λάδι στη φωτιά.

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΟΙ είναι οι 3 βασικοί λόγοι που οι άντρες δεν ερωτεύονται τόσο εύκολα πια…

5 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιο γρήγορα έναν χωρισμό

4 λόγοι που ερωτεύεσαι τους άντρες που δεν μπορείς να έχεις




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα