1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 κινήσεις που μπορούν να βελτιώσουν τον γάμο σου μέσα σε ένα 24ωρο| Fay’s book


Κι όμως, υπάρχουν κάποια απλά πράγματα που αν τα κάνεις μέσα στη μέρα σου θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με τον σύζυγο ή τον σύντροφό σου. Ποια είναι αυτά; Δες παρακάτω τη λίστα!

#1. Στείλε ένα μήνυμα που να ξεκινάει κάπως έτσι: «Στα αλήθεια ανυπομονώ να…». Πρόσθεσε τη δική σου κατάληξη και στείλε ένα αναπάντεχο και όμορφο μήνυμα στον αγαπημένο σου.

#2. Ζέστανε τη σχέση σου μαζί του με απλές κινήσεις που κάνουν τη διαφορά. Αν για παράδειγμς μπεις για μπάνιο το πρωί και ξέρεις ότι στη συνέχεια θα κάνεις και εκείνος ντους άσε το ζεστό νερό να τρέξει ώστε να τον ευχαριστήσεις. Ή ξύπνα λίγα λεπτά νωρίτερα για να του ετοιμάσεις έναν καφέ.

#3. Γέμισε τη μπανιέρα με νερό και ένα ωραίο αφρόλουτρο και πρότεινέ του να απολαύσει το μπάνιο του εκεί μέσα. Άναψε μερικά κεριά και κάνε το τοπίο ακόμα πιο δελεαστικό.

#4. Άφησέ τον να κοιμηθεί όσο θέλει. Αν έχετε παιδιά και πολλές υποχρεώσεις κάθε πρωί μπορείς που και που να τον αφήνεις να ξεκουράζεται λίγο παραπάνω. Να είσαι σίγουρη πως η χάρη που του κάνεις δεν θα περάσει απαρατήρητη.

#5. Κάνε γρήγορες αλλαγές στον χώρο που χαλαρώνετε. Μόλις τα παιδιά πάνε για ύπνο, συμμαζέψτε τα παιχνίδια και τα πεταμένα ρούχα, ανάψτε μερικά κεριά και βάλτε μια σειρά που ας αρέσει να δείτε στην τηλεόραση. Γεμίστε τα ποτήρια σας με λίγο κρασί και απολαύστε τη βραδιά σας σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα που μπορείτε να μάθετε να δημιουργείτε εύκολα και γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά.

Διαβάστε ακόμα:

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Tα 7 βήματα που αξίζει να ακολουθήσεις για να μην τσακώνεσαι κάθε φορά που μιλάς με τον σύντροφό σου

4 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για ένα τέλειο ραντεβού στο σπίτι- Όλα αυτά που πρέπει να κάνεις για να είναι το ραντεβού επιτυχημένο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα