1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 κινήσεις που κάνει και νομίζει ότι είναι σέξι…ενώ δεν είναι!


Υπάρχουν κάποιες κινήσεις ή πράξεις που κάποιοι άνδρες κάνουν και νομίζουν πως τους κάνουν πιο σέξι στα μάτια μας ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Ποια είναι αυτά τα 5 πράγματα που καλό θα ήταν να σταματήσεις να κάνεις;

#1. Σταμάτα να μυρίζεις τα φορεμένα ρούχα μας
Μπορεί για έναν άντρα να θεωρείται σέξι να μυρίσει τα φορεμένα ρούχα μας…αλλά στα δικά μας μάτια αυτό δεν είναι καθόλου σέξι. Σταμάτα αυτή τη συνήθεια γιατί στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει (εντάξει! υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις). 

#2. Σταμάτα να μιλάς αισθησιακά στο αυτί μας
Όταν μια γυναίκα μιλάει με ψιθυριστή φωνή στο αυτί του συντρόφου τους είναι σέξι! Για κάποιο ανεξήγητο λόγο όταν το κάνει αυτό ένας άντρας δείχνει περίεργο. Καλύτερα να της πεις κανονικά, αλλά πιο χαμηλόφωνα τι θέλεις να της κάνεις στο κρεβάτι…παρά να της ψιθυρίζεις στο αυτί.

#3. Μην προσπαθείς να κάνεις σέξι κινήσεις που κάνουμε εμείς οι γυναίκες όταν είμαστε σε δημόσιο χώρο
Αν μια γυναίκα φοράει ένα μίνι φόρεμα και σταυρώσει τα πόδια της θα σου φανεί σέξι. Αν πάει ο σύντροφός σου να κάνει την ίδια αλά Βασικό Ένστικτο κίνηση θα σου φανεί γελοίος. Right? Right!

#4. Mην βάζεις πολλά προιόντα ομορφιάς
Μπορεί να είναι σέξι στις γυναίκες να γυαλίζει το δέρμα τους από τη λοσιόν που έχουν βάλει, αλλά σε έναν άντρα αυτή αίσθηση δεν δείχνει το ίδιο σέξι. Για την ακρίβεια όσο πιο λίγα βάζεις τόσο το καλύτερο. 

#5. Μην φοράς τα ρούχα μας
Σε μια γυναίκα δείχνει πολύ σέξι το να φοράει μόνο το πουκάμισο του συντρόφου της και τίποτα άλλο. Δυστυχώς το ίδιο δεν συμβαίνει και στην αντίθετη περίπτωση και γι’αυτό αν φοράς και εσύ δικά της ρούχα θα πρέπει να το κόψεις εδώ και τώρα.

Διαβάστε ακόμα: 4 μαθήματα αγάπης που μας μαθαίνουν ζευγάρια που είναι πάνω από 30 χρόνια μαζί

Τα 10 πράγματα που σιχαίνονται σε μια σχέση οι άντρες…όσο μεγαλώνουν

Οι πιο ωραίες ιδέες για ρομαντικά ραντεβού…για 2 μέσα στις γιορτές




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα