1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

5 ακόμη pass που χρειαζόμαστε από την κυβέρνηση


Ξεκινήσαμε δυναμικά με το freedom pass που δινόταν στους νέους κάτω των 25 που ολοκλήρωναν τον εμβολιασμού τους κατά της Covid-19. Ακολούθως ήρθε το fuel pass για τη βενζίνη, το power pass για το ρεύμα ενώ ετοιμάζεται και το market pass για τις αγορές μας στο σούπερ μάρκετ. Η κυβέρνηση εφευρίσκει συνεχώς επιδοτήσεις, μιας και η ακρίβεια είναι ο μεγαλύτερος βραχνάς στην μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυριών της χώρας.

Η επιστημονική ομάδα του in2life, θέλοντας να συμβάλλει ενεργά στο κρατικό έργο, ετοίμασε μια σειρά επιδοτήσεων ή pass αν προτιμάς (δεν θα τα χαλάσουμε στο όνομα, βρε!) που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ο λαός.

Souvlakia pass

Η μέση τιμή του σουβλακιού ανέρχεται πια στα 3,5€ και το πιο value for money street food έδεσμα της χώρας έχει ακριβύνει επικίνδυνα. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε αυτό που επιθυμούμε να μας ανήκει. Το δικαίωμα στο φτηνό σουβλάκι. Δεν θα διστάσουμε να κατεβούμε και με πανό στους δρόμους φωνάζοντας: «Σουβλακολάγνοι ενωμένοι, ποτέ νικημένοι» αν χρειαστεί.

Taverna pass

Λίγα πράγματα δίνουν χαρά στον Έλληνα πλέον τους χαλεπούς καιρούς της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης. Ένα από αυτά είναι η καθιερωμένη, μα για πολλούς πια ξεχασμένη, επίσκεψη στην παραδοσιακή ταβερνίτσα της γειτονιάς. Ονειρευόμαστε ένα κράτος που θα έχει το θάρρος και την τόλμη να τσοντάρει στην ταβερνίσια έξοδο μας, ώστε να μην λείψουν ποτέ η γουρνοπούλα, το κοντοσούβλι, η προβατίνα και το φρυγαδέλι από το τραπέζι μας.

Liarda pass

Άλλος τη βρίσκει με το τσίπουρο, άλλος με το κρασάκι, άλλος με τις μπύρες, κι άλλος τραγουδά ούζο power, μνημονεύοντας τον αξέχαστο Τζιμάκο. https://www.youtube.com/watch?v=ScthQATRVAQ&ab_channel=NikosMasios Σε αυτά δεν χωράνε ψευδοδιλήμματα επομένως ο καθείς μπορεί να πιεί ότι του αρέσει σε μια έξοδό του. Παρόλα αυτά, όσο οι δείκτες της ακρίβειας παίρνουν την ανιούσα τόσο μειώνονται οι ουζοποσίες, κρασοποσίες και πάει λέγοντας. Αν η κυβέρνηση βάλει το χέρι στην τσέπη και δώσει ένα liarda pass τότε η ζωή μας θα γίνει λίγο πιο ευχάριστη.

Gym pass

Τα Χριστούγεννα πάνε πέρασαν και πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα μπάνια του λαού. Για αυτόν τον λόγο θα ξεκινήσει η προσπάθεια πολλών να χτίσουν κορμί και να βγουν κολυμβηταρένιοι και «φέτες» στην παραλία. Η συνδρομή του γυμναστηρίου παρόλα αυτά, είναι ένα έξτρα βάρος στον οικονομικό μας προϋπολογισμό, για αυτό θα μας λύνονταν τα χέρια, αν η κυβέρνηση έδινε και μια γυμναστηριακή επιδότηση.

Beauty pass

Δεν θα σου κρύψουμε ότι πολύ συχνά λιγουρευόμαστε νύχια, κομμωτήρια, spa, μασάζ, σάουνες κι άλλα τέτοια περιποιητικά μα το πορτοφόλι μας δεν μπορεί να τα σηκώσει και κάνουμε τις πάπιες. Αξίζει λοιπόν η κυβέρνηση να αφουγκραστεί τις ινφλουενσερικές ανάγκες μας και να μας δώσει μια χείρα βοηθείας. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το beauty pass που μας αξίζει.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα