1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 tricks για να ξεπεράσεις γρήγορα έναν τσακωμό με τον αγαπημένο σου| Fay’s book


Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται και περνάνε καλές και άσχημες φάσεις στη σχέση τους. Αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα στη σχέση και άλλωστε οι τσακωμοί είναι πάντα ένας φυσιολογικός τρόπος για να βγει η ένταση από μέσα μας και να εκτονωθούμε.

Πώς όμως θα τερματήσεις πιο γρήγορα έναν τσακωμό;

#1. Συμφωνήστε ότι διαφωνείτε και ότι αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό στη σχέση σας. Όταν δεν μπορείτε να βρείτε ένα κοινό παρανομαστή στον τσακωμό σας τότε αποφασίστε ότι που και που θα διαφωνείτε.

#2. Μόλις τελειώσει ο τσακωμό σας μείνετε για 30 λεπτά σε διαφορετικά δωμάτια ο ένας από τον άλλον και μετά από μισή ώρα να είσαι σίγουρη πως θα τα δείτε όλα με άλλο μάτι.

#3. Μην χαρακτηρίζετε ποτέ τον σύντροφό σας. Να θυμάστε πως ένας τσακωμός μπορεί να σοβαρέψει πολύ μόνο όταν αρχίσουν οι σοβαροί χαρακτηρισμοί.

#4. Όταν τσακώνεστε θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να βγάλει πάνω σας τα δικά του προβλήματα. Για παράδειγμα, αν σας χαρακτηρίσει με κάποιο επίθετο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το εννοεί. Μπορεί όμως μια δική σας συμπεριφορά να του θυμίζει μια συμπεριφορά μιας πρώην του ή της μητέρας του και αυτόματα να εκνευρίζεται χωρίς να του φταίτε εσείς σε κάτι. Αν συνειδητοποιήσετε ότι ισχύει αυτό το πράγμα τότε όλα θα πάνε καλά και δύσκολα θα εκνευρίζεστε από τις αντιδράσεις του καλού σας.

Διαβάστε περισσότερα:

5+1 πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Ραντεβού μετά τα 40; Ποιες είναι οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα