1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 sex tips για γυναίκες σε μακροχρόνιες σχέσεις- Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!


Μήπως είσαι χρόνια σε μια σχέση και νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις λίγο τη σεξουαλική σου ζωή με τον αγαπημένο σου; Σήμερα σου ετοιμάσαμε μια λίστα με sex tips που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις και πάλι έντονες στιγμές με τον σύντροφό σου.

#1. Αναθεώρησε το τι θεωρείς σεξ! 
Συνήθως σε μια μακροχρόνια σχέση καταλήγουμε να αποκτούμε μια ρουτίνα στο σεξ στην οποία επαναπαυόμαστε. Ωστόσο καλό είναι να επαναπροσδιορίζεις συχνά το τι θεωρείς σεξ και να θέτεις νέους κανόνες με τον σύντροφό σου.

#2. Δοκίμασε το sexting
Το ξέρω ότι θα σου φανεί τρομερά δύσκολο σε πρώτη φάση αλλά όσο το συνηθίζεις τόσο πιο πολύ θα σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να το κάνεις σε καθημερινή βάση αλλά λίγο sexting θα δώσει νέα πνοή στη σεξουαλική σου ζωή.

#3. Κάνε σεξ σε νέα μέρη
Μείωσε το σεξ στην κρεβατοκάμαρα και ξεκίνα να κάνεις σεξ και σε νέα πιο ενδιαφέροντα μέρη. Αν δυσκολεύεσαι προσπάθησε πρώτα να απομακρυνθείς από το κρεβάτι αλλά να παραμείνεις μέσα στο χώρο του σπιτιού. Σιγά σιγά θα μπορέσεις να απελευθερωθείς και να νιώσεις πιο άνετα.

#4. Χρησιμοποίησε τις φαντασιώσεις σου
Τόσα χρόνια σε μια σχέση είμαι σίγουρη πως θα έχεις τις φαντασιώσεις σου και είναι πιθανό να δυσκολεύεσαι να τις μοιραστείς με τον αγαπημένο σου. Τώρα ήρθε η ώρα να απελευθερωθείς και σε αυτό τον τομέα.

Διαβάστε ακόμα: Mήπως προσπαθείς υπερβολικά να κάνεις σχέση; Δες τι δεν πρέπει να κάνεις!

Tips για σχέσεις από το 1958: Ένα άρθρο-μαρτυρία για το πώς έβρισκαν οι γυναίκες σύζυγο!

Οι 15 «όρκοι» που πρέπει να πάρεις λίγο πριν ανεβείς τα σκαλιά της εκκλησίας




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα