1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να σώσεις τον γάμο σου σε μόλις 2 λεπτά!


Είναι γεγονός πως οι σχέσεις δεν είναι εύκολες και ειδικά στο πέρασμα των χρόνων χρειάζεται προσπάθεια και από τα δύο μέλη της για να κρατηθούν οι ισορροπίες.

Αν κι εσύ βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση ή είσαι παντρεμένη και νιώθεις πως έχεις ξεχάσει πλέον τους λόγους που είσαι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου, δες παρακάτω μερικά tips που θα βελτιώσουν σημαντικά την κατάσταση.

#1. Άλλαξε κάθε αρνητική σκέψη με μια θετική
Αντί να σκεφτείς ότι ο σύζυγός σου είναι τεμπέλης που δεν πλένει τα πιάτα, σκέψου για παράδειγμα πόσο καλά τα πηγαίνει στη δουλειά του και πόσο κουράζεται κάτι που δικαιολογεί την απόφασή του να μην πλύνει πιάτα. Άλλωστε μην ξεχνάς πως μια θετική σκέψη μπορεί πραγματικά να εξουδετερώσει 100 αρνητικές.

#2. Το φιλί είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο φαντάζεσαι
Σύμφωνα με έρευνες 1 στα 5 ζευγάρια αφήνουν να περάσει πάνω από εβδομάδα χωρίς καν να φιληθούν. Άλλαξε τα στατιστικά και προσπάθησε να  φιλάς τον σύζυγό σου κάθε μέρα.

#3. Γιορτάστε τις νίκες σας όσο μικρές και αν είναι
Έρευνες έχουν δείξει πως τα ζευγάρια που δεν ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον να γιορτάσει τις νίκες στη ζωή του τείνουν να μην έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Την επόμενη φορά που ο αγαπημένος σου σού αποκαλύψει κάτι που κατάφερε, γιόρτασέ το μαζί του με ένα ωραίο δείπνο.

#4. Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας ο ένας στον άλλον
Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε ποια στοιχεία σας, αρέσουν στον σύντροφό σας και ευγνωμονεί πάντα για αυτά. Μοιραστείτε τα μεταξύ σας και έτσι θα μπορείτε να δίνετε περισσότερη σημασία σε αυτά ώστε να βελτιώνεστε μέσα από τη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα: 10 άντρες αποκαλύπτουν τι σημαίνει για αυτούς αν φιλήσουν στο πρώτο ραντεβού

40 tips που θα σε βοηθήσουν να ερωτευτείς τον σύζυγό σου ξανά από την αρχή!

Να πώς θα καταλάβεις ότι σε παίρνει στα σοβαρά…2 μέρες αφότου τον γνώρισες!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα