1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

4 τρόποι για να χάσεις έως 5 κιλά σε 1 μήνα


Μπορεί κανείς να χάσει 5 κιλά μέσα σε ένα μήνα; Η απάντηση εξαρτάται από τα περιττά κιλά που κουβαλάει ο καθένας, από τις διατροφικές του συνήθειες και την αποφασιστικότητά του να μπει σε πρόγραμμα. Ευτυχώς, ακόμα και για όσους δυσκολεύονται να ακολουθήσουν πιστά μια δίαιτα, υπάρχουν 4 κανόνες που υπόσχονται απώλεια βάρους χωρίς συγκεκριμένη δίαιτα.

1.Στο πρωινό
Ένα ποτήρι ζεστό νερό κάθε πρωί θα βελτιώσει την πέψη, την καλή λειτουργία του οργανισμού και θα βοηθήσει στην απώλεια κιλών. Κάθε σωστή δίαιτα προτείνει ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό. Το πρώτο γεύμα της ημέρες εκτός από φρούτα και λαχανικά πρέπει να περιλαμβάνει πρωτείνη και «καλούς» υδατάνθρακες ώστε να «ξυπνήσει» ο μεταβολισμός σας. Επιλέξτε μούρα, ξηρούς καρπούς, βρώμη και γιαούρτι για ένα δυναμωτικό πρωινό.

2. Προσοχή στη ζάχαρη
Η ζάχαρη υπάρχει παντού, οπότε μην νομίζετε ότι αρκεί να μην βάζετε ζάχαρη στον καφέ. Αποφύγετε ποτά, φαγητά και γλυκά που περιέχουν ζάχαρη στα συστατικά τους.

3. Ροφήματα για απώλεια κιλών
Ο καφές αλλά και το τσάι μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια κιλών, αν όμως βάζετε γάλα, ζάχαρη ή σαντιγί τότε καλό είναι να αλλάξετε συνήθειες.

4.Γυμναστική
Επιλέξτε το περπάτημα για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, αποφύγετε το αυτοκίνητο, το ασανσέρ, ή τις συγκοινωνίες όταν μπορείτε. Περπατήστε μέχρι την στάση του λεωφορείου, ανεβείτε τις σκάλες της πολυκατοικίας σας και περπατήστε το απόγευμα μέχρι το πλησιέστερο πάρκο.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα