1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 συμβουλές για μια μακροχρόνια σχέση…από τα πιο γνωστά ζευγάρια του Hollywood


Μπορεί στο Hollywood οι χωρισμοί να είναι πολύ συχνοί (όπως και σε όλο τον κόσμο) αλλά υπάρχουν και κάποια ζευγάρια που έχουν αποδείξει πως αντέχουν στον χρόνο και παρακάτω θα δεις τα tips που μας προτείνουν για να έχουμε μια όμορφη και υγιή σχέση.

Μeryl Streep & Don Gummer
Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 30 χρόνια και η ίδια η ηθοποιός αποκαλύπτει πως το μεγαλύτερο μυστικό της σχέσης τους είναι πως μοιράζονται μεταξύ τους τα πάντα. Η ηθοποιός αναφέρει πως πρέπει να μπορείς να συζητάς με τον αγαπημένο σου ακόμα και το παραμικρό θέμα που μπορεί να προκύψει.

Will Smith & Jada Pinkett Smith
Το ζευγάρι αποκαλύπτει πως δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το να δουλέψει τη σχέση του. Ο Will Smith τονίζει πως και οι δύο ασχολούνται πολύ με το να βελτιώνουν όσο μπορούν ο καθένας τον εαυτό του και στην πορεία του γάμου τους παρουσιάζουν ο ένας στον άλλον τον ανανεωμένο του εαυτό.

Victoria Beckham & David Beckham
Το ζευγάρι είναι πάνω από 19 χρόνια μαζί και φαίνονται ακόμα και τώρα πολύ ευτυχισμένοι. Η Victoria αναφέρει πως δουλεύει σκληρά πάνω στη σχέση της και πως ακόμα και όταν γυρίζει το βράδυ στη δουλειά κάθεται με τα παιδιά της και περνάει χρόνο με τον σύζυγό της χωρίς να έχει ανοιχτό το κινητό της τηλέφωνο.

Beyonce & Jay-Z
H Beyonce και ο Jay-Z είναι ακόμα ένα πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι. Η ίδια η τραγουδίστρια τονίζει πως το μυστικό της σχέσης τους είναι πως και οι δύο είναι ανεξάρτητοι και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε τους βήμα. Η Beyonce επισημαίνει πως είναι σημαντικό να βασίζεται το κάθε μέλος μιας σχέσης στον εαυτό του και στις δυνάμεις του για να μπορέσει μια σχέση να λειτουργήσει σωστά.

Διαβάστε ακόμα: Meghan Markle & Ηarry: Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος αναλύουν τη στάση τους

Ο Δεκάλογος μιας υγιούς σχέσης: Όλα όσα πρέπει να τηρείς κατά γράμμα

Emily Blunt & John Krasinski: Το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης του




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα