1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 σημάδια που δείχνουν πως τα οικονομικά σας ως ζευγάρι…δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση σας


Μήπως τα οικονομικά σας δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση σας; Μπορεί εσύ να βγάζεις περισσότερα χρήματα από τον σύντροφό σου ή το αντίστροφο, ή μπορεί να αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα που φέρνουν εντάσεις στη σχέση σας. Πώς θα καταλάβεις αν τα χρήματα στέκονται ως εμπόδιο στην ευτυχία σας; Δες τα σημάδια που δείχνουν πως τα οικονομικά σας ως ζευγάρι…κάνουν τη σχέση σας να αργοπεθαίνει.

#1. Συγκρίνεις τη ζωή σου με τις ζωές άλλων ανθρώπων
Το να κοιτάς τι τσάντα αγόρασε η γειτόνισα ή σε ποιο σχολείο έγραψε τα παιδιά της ή σε τι σπίτι μένουν οι φίλοι σας είναι δείγματα πως συγκρίνεις τη ζωή σου με τις ζωές άλλων και νιώθεις ταυτόχρονα μια απογοήτευση για όσα σου φέρνει η δική σου ζωή.

#2. Δεν μιλάτε ποτέ για οικονομικά
Μπορεί εσύ να το θεωρείς υγιές αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Κάθε ζευγάρι πρέπει να μιλάει για τα οικονομικά του ώστε να μπορούν να κάνουν καλό προυπολογισμό και να μπορούν να επενδύουν μαζί σε πράγματα που θέλουν.

#3. Κρατάτε…οικονομικά μυστικά ο ένας από τον άλλον
Μήπως δεν τολμάς να πεις στον αγαπημένο σου ότι αγόρασες ένα ζευγάρι ακριβά παπούτσια; Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε ενοχές για την αγορά που κάναμε. Προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί ο ένας με τον άλλον για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας.

#4. Έχετε χωριστά πορτοφόλια
Αυτό συνήθως γίνεται όταν ο ένας από τους δύο βγάζει περισσότερα χρήματα και θέλει με κάποιον τρόπο να προστατέψει τις οικονομίες του. Ίσως θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση μεταξύ σας και να βρείτε μια λύση που ικανοποιεί και τους δύο.

Διαβάστε ακόμα:

Το trick που πρέπει να εφαρμόζεις στον γάμο σου για να είναι ευτυχισμένος!

4 σκληρές αλήθειες που δείχνουν για ποιο λόγο δεν σου ζήτησε δεύτερο ραντεβού

10 σημάδια που θα σου δείξουν αν είσαι έτοιμη για γάμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα