1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 λόγοι που επιστρέφεις ξανά και ξανά στον πρώην σου


Eίναι γεγονός πως οι χωρισμοί είναι πολύ δύσκολοι και πολλές από εσάς έχετε περάσει κάποια στιγμή από τη φάση του «Μου λείπει ο πρώην μου». Αν πιάνεις τον εαυτό σου να γυρίζει ξανά και ξανά στον πρώην σου και δεν μπορείς να καταλάβεις για ποιο λόγο δεν μπορείς να επενδύσεις σε μια νέα σχέση, συνέχιζε να διαβάζεις παρακάτω!

#1. Θέλεις να γεύεσαι αυτές τις μικρές στιγμές χαρές όσο και αν διαρκούν
Μπορεί η σχέση σου με τον πρώην σου να είχε πολλές κακές στιγμές αλλά σίγουρα είχε και κάποιες καλές και αυτές είναι που σου λείπουν περισσότερο. Προσπάθησε να μην τις σκέφτεσαι γιατί όταν το γυαλί σπάει…δύσκολα ξανακολλάει.

#2. Δεν είσαι άτομο που τα παρατάει εύκολα
Νιώθεις πως έχεις πεισμώσει και θέλεις να κερδίσεις το έπαθλο (δηλαδή τον σύντροφό σου) πάση θυσία. Καλά θα κάνεις, για το δικό σου καλό, να πάρεις την απόφαση να πας παρακάτω και να μην ασχολείσαι πλέον με καταστάσεις που δεν έχουν κανένα νόημα. Φυσικά αν εκείνος θέλει και εσύ θέλεις, τότε αξίζει να το παλέψεις μέχρι τέλους.

#3. Σου αρέσει η ρουτίνα
Ένας κλασικός λόγος που πολλές γυναίκες επιστρέφουν στον πρώην τους είναι και το θέμα της ρουτίνας και το γεγονός ότι «έχουν συνηθίσει να είναι με κάποιον σύντροφο».

#4. Βαρέθηκες να νιώθεις πόνο
Μπορεί να επιστρέφεις στον πρώην σου γιατί δεν θες να πονάς αλλά όσο επιστρέφεις τόσο περισσότερο θα πονάς. Προσπάθησε να παλέψεις λίγο πιο γερά μέσα σου και προχώρα παρακάτω. Σίγουρα στη στροφή του δρόμου σε περιμένει κάτι πολύ πιο αξιόλογο! Μην μένεις στο παρελθόν, μάζεψε τις δυνάμεις σου και κυνήγησε κάτι καινούριο!

Διαβάστε ακόμα: 4 tips που θα σε βοηθήσουν να έχεις τη πιο ζωντανή σχέση…όσα χρόνια και αν περάσουν

Mικρά καθημερινά tips για να δείξεις στον σύντροφό σου πόσο τον αγαπάς!

4 απλοί τρόποι για να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα