1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 λόγοι για τους οποίους έχει χαθεί ο ρομαντισμός στη σχέση σου και πώς θα τον επαναφέρεις


Όταν είσαι χρόνια σε μια σχέση συνήθως έρχεται μια στιγμή που νιώθεις πως έχει πλέον χαθεί ο ρομαντισμός και έχεις μια ανάγκη από ανανέωση. Για ποιους λόγους όμως χάνεται ο ρομαντισμός σε μια σχέση;

#1. Εσύ και ο σύντροφός σου είστε στάσιμοι και ζείτε σε μια ρουτίνα
Η ρουτίνα δεν βελτιώνει ποτέ μια σχέση και συνήθως μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα. Για αυτό είναι σημαντικό να ανανεώνεσαι τακτικά και εσύ και ο σύντροφός σου αλλά και η καθημερινότητά σας. Βρείτε τρόπους για να κάνετε τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα, βγείτε ξανά ραντεβού, παίξτε παιχνίδια, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό στο σεξ και φροντίστε περισσότερο τους εαυτούς σας.

#2. Υπάρχει θυμός ανάμεσά σας
Αν έστω ένας από τους δύο ή και οι δύο είστε θυμωμένοι μεταξύ σας για κάποιον λόγο, τότε είναι πιθανό να μην νιώθετε καλά ο ένας για τον άλλον και να νιώθετε επίσης πως ο ρομαντισμός δεν υπάρχει πουθενά στη σχέση σας.

#3. Δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον
Η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση. Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει καμία εξέλιξη σε μια σχέση. Για να βελτιωθεί αυτός ο παράγοντας θα πρέπει να μάθεις να επικοινωνείς καλύτερα με τον αγαπημένο σου.

#4. Δεν αντιλαμβάνεστε την έννοια του ρομαντισμού με τον ίδιο τρόπο
Μπορεί για εσένα ρομαντισμός να σημαίνει να σου φέρει λουλούδια ο αγαπημένος σου ενώ για εκείνον να σημαίνει το να κάθεστε το βράδυ να βλέπετε μαζί τηλεόραση. Πριν δημιουργήσεις θέμα ανάμεσά σας προσπάθησε να καταλάβεις αν ο καλός σου έχει συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ρομαντισμός για εσένα.

Διαβάστε ακόμα: 6 λόγοι που σε κάνουν να μην νιώθεις σέξι και πώς θα διορθώσεις την κατάσταση

Nέα έρευνα αποκαλύπτει: Πόσα ραντεβού πρέπει να βγεις με έναν άντρα για να καταλάβεις αν σου ταιριάζει;

5 tips για αρχάριους στο ταντρικό σεξ: Δες τι να κάνεις για να συνδεθείς καλύτερα με τον σύντροφό σου




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα