1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

3 tips για να κάνεις τη νέα σου σχέση να έχει μεγάλη διάρκεια!


Σχέσεις χωρίς διάρκεια! Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και πιάνουν τους εαυτούς τους να μπλέκουν συνεχώς σε σχέσεις που δεν έχουν μέλλον ούτε διάρκεια. Μήπως υπάρχουν κάποια tips που αξίζει να ακολουθήσεις ώστε καταφέρεις να φτιάξεις μια σχέση που θα βασίζεται σε πιο γερά θεμέλια. Δες παρακάτω τα 3 tips που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερυ αυτοπεποίθηση στο ξεκίνημα κάθε νέας σχέσης.

#1. Προσπάθησε να μην χαθείς μέσα στη φαντασία σου
Όταν γνωρίζουμε έναν νέο άνθρωπο πολλές φορές τείνουμε να νιώθουμε τόσο ενθουσιασμένες που ξεκινάμε να κάνουμε σχέδια και να φανταζόμαστε πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτή σχέση. Αν νιώθεις χημεία με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου μην αφήσεις την κατάσταση να ξεφύγει με τις φαντασιώσεις σου. Προσπάθησε να πατάς γερά στη Γη και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στο να γνωρίσεις καλά τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.

#2. Χτίσε μια φιλία
Αν προσπαθήσεις να τον αποπλανήσεις από το πρώτο ραντεβού να είσαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις. Ωστόσο μπορεί να μην καταφέρεις να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού. Γι’αυτό δώσε βάση στο να δημιουργήσεις μια όμορφη φιλία με γερά θεμέλια. Στη χειρότερη των περιπτώσεων που τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά, θα έχεις κερδίσει σίγουρα ένα φίλο.

#3. Συμπεριφέρσου σαν να είναι οικογένεια
Αυτό καλό θα ήταν να μην το κάνεις από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας σας. Ωστόσο μετά από λίγο καιρό μπορείς να γνωρίσεις τον νέο σου σύντροφο σε φίλους, γονείς και αδέρφια ώστε να τον κάνεις και αυτόν να νιώσει σαν να ανήκει σε μια ομάδα.

Διαβάστε ακόμα: Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον σύντροφό σου για να δεις τις προθέσεις του!

Νιώθεις πως έχει απομακρυνθεί ο σύντροφός σου; Δες πώς θα αλλάξεις τα δεδομένα της σχέσης σου!

7 σημάδια που δείχνουν πως γκρινιάζεις στον σύντροφό σου (ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις)




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα