1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

3 tips για έναν πετύχημένο γάμο…σύμφωνα με μια θεραπεύτρια σχέσεων


Το να επικοινωνείς σωστά με τον αγαπημένο σου, να μην τον καταπιέζεις και να συζητάς μαζί του για τα πάντα είναι tips που πρέπει να ακολουθείς σε μια υγιή σχέση. Ωστόσο, μια θεραπεύτρια σχέσων μας αποκαλύπτει μερικά πιο ουσιαστικά tips που μπορούν να μεταμορφώσουν τον γάμο σου αλλά και να σε κάνουν πιο ευτυχισμένη.

#1. Ο σύζυγός σου έχει ελεύθερη βούληση
Εκείνος πρέπει να αποφασίζει για τη ζωή του, για το πώς θα είναι η καθημερινότητά του, η δουλειά του, η σχέση του με τα παιδιά του και με τους φίλους του. Εσύ μπορείς να συζητάς μαζί του για όλα αυτά τα θέματα αλλά όχι να νιώθεις την ανάγκη ή να πιέζεσαι να τον σπρώξεις προς μια κατεύθυνση. Μόλις το συνειδητοποιήσεις αυτό θα νιώσεις μια απίστευτη ηρεμία και ανακούφηση.

#2. Έχεις ήδη όλα όσα θα θέλεις στη ζωή σου
Είναι σημαντικό να νιώθεις ευγνωμοσύνη στη ζωή σου γιατί μόνο τότε θα μπορείς να αναγνωρίσεις και να δεις όλα τα όμορφα πράγματα που έχεις γύρω σου. Έχεις την υγεία σου, έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε. Υπάρχει κάτι πιο ουσιαστικό και σημαντικό από αυτό; Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και σιγά σιγά θα δεις ότι θα εμφανίζονται όλο και περισσότερα.

#3. Να μην ξεχνάς πως είναι εκεί για εσένα και είσαι εδώ για αυτόν
Ό,τι και αν συμβαίνει στην καθημερινότητα να μην ξεχνάς πως είστε και οι δυο μαζί μια γροθιά και πως αυτός είναι ο άνθρωπός σου και εσύ είσαι ο άνθρωπός του. Τίποτα άλλο να μην μπαίνει ανάμεσά σας και να φροντίζετε να τα λύνετε όλα τα θέματά σας πριν πάτε για ύπνο το βράδυ.

Διαβάστε ακόμα: Tips για να σώσεις μια σχέση εξ αποστάσεως- Δες τι πρέπει να κάνεις!

Πώς θα καταλάβεις αν ο αγαπημένος σου έχει Daddy Issues;

5 λόγοι για τους οποίους είναι αποδεκτό το να πεις ψέματα στον αγαπημένο σου




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα