1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

3 stars του Hollywood, που είναι παντρεμένοι πάνω από 30 χρόνια, αποκαλύπτουν το μεγάλο μυστικό της ευτυχίας τους


Πολλά ζευγάρια στο Hollywood παραμένουν ευτυχισμένα και ερωτευμένα εδώ και δεκάδες χρόνια χωρίς να νιώσουν δυστυχία μέσα στον γάμο τους. Πώς τα καταφέρνουν;

Ο Samuel L. Jackson, που γιόρτασε 40 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του LaTanya Richardson Jackson τον Αύγουστο του 2020, είπε σε συνέντευξή του στο αμερικάνικο People πως ποτέ δεν πίστεψε τις εικασίες πως στο Hollywood οι σχέσεις πετυχαίνουν πιο δύσκολα.

«Οι άνθρωποι λένε, «Ω, οι πειρασμοί είναι μεγαλύτεροι». Να είσαι αρκετά ώριμος σε κάποιο σημείο για να πεις στον εαυτό σου, Πώς θα αισθανόταν αυτό το άλλο άτομο αν ενέδιδα σε αυτήν την επιθυμία;». Ο γάμος αλλάζει τη δυναμική του πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας, γιατί πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε κάποιον άλλο. Ο εγωισμός του ποιος είσαι πρέπει να υποταχθεί».

Ο Jeff Bridges είναι με τη σύζυγό του εδώ και 43 χρόνια και παραμένουν πολύ ευτυχισμένοι,

Με ποιον τρόπο έχουν διατηρήσει τη σπίθα ζωντανή στη σχέση τους; «Είμαστε αρκετά διαφορετικοί ως άνθρωποι, και το γιορτάζουμε, αντί να το κάνουμε να μας ξεχωρίζει. Σέβομαι τη σοφία της και είμαι βέβαιος ότι το κάνουν και τα κορίτσια. Είμαι πραγματικά ευλογημένος.»

Μετά από 37 χρόνια μαζί ο Sting και η σύζυγός του Trudie Styler έχουν κάποιες συμβουλές για όλους μας.

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Ξέρω ένα μυστικό για το γάμο. Είμαι παντρεμένος με τον Trudie εδώ και 27 χρόνια. Ο κόσμος μου λέει, “Πώς διήρκεσε τόσο πολύ;” Λέω, “Λοιπόν, είναι ένα θαύμα, αλλά δεν το θεωρούμε δεδομένο.” Είμαστε και φίλοι. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, αλλά πραγματικά μου αρέσει η συζυγός μου και της αρέσω πολύ. Η αγάπη είναι πάθος αλλά στην πραγματικότητα το να προτιμάς κάποιον και να απολαμβάνεις τη συντροφιά του είναι κάτι διαφορετικό και διαρκεί περισσότερο. Να παντρευτείς τον καλύτερο φίλο σου.»

Διαβάστε ακόμα: 6 tips που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο για να βελτιώσεις τη σχέση σου μέχρι τη Δευτέρα

7 σημαντικά tips για ζευγάρια που περνάνε μαζί την καραντίνα

4 συμβουλές για μια μακροχρόνια σχέση…από τα πιο γνωστά ζευγάρια του Hollywood




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα