1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

3 πράγματα που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε πριν από μια δίαιτα


Για να ξεκινήσει κανείς μια δίαιτα δεν χρειάζεται μόνο κίνητρο αλλά και αποφασιστικότητα. Πολλοί άνθρωποι παρατούν μια δίαιτα γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο πρόγραμμα ή γιατί δεν βλέπουν αποτέλεσμα. Τη λύση δίνει το βιβλίο «The 5 Skinny Habits» του David Zulberg που αποκαλύπτει πως το μυαλό μας μπορεί να μας βοηθήσει να χάσουμε κιλά.

«Θέλω να είμαι υγιής»
Πολλές φορές όταν λέμε πολύ συχνά κάτι έστω και από μέσα μας μάς επηρεάζει. Όλοι θέλουν να είναι υγιείς αλλά αν το λέτε συχνά στον εαυτό σας, ίσως αποκτήσετε το καλύτερο και το πιο ισχυρό κίνητρο για να προσέχετε πάντα τι τρώτε.

«Θέλω να χάσω κιλά»
Πείτε το πολλές φορές στον εαυτό σας. Η επανάληψη μας βοηθά να χαραχτεί κάτι στο μυαλό μας και να επηρεάσει και τις αποφάσεις μας. Έτσι θα δεσμευτείτε να ξεκινήσετε μια διατροφή που θα σας βοηθήσει να φτάσετε τον στόχο σας.

«Είμαι πιο αδύνατος»
Σκεφτείτε πως θα ήσασταν αν χάνατε τα κιλά που θέλετε και πώς θα αισθανόσασταν. Η φαντασία μπορεί να σας δημιουργήσει ένα ισχυρό κίνητρο ειδικά αν με αυτές τις σκέψεις νιώθετε χαρά.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα