1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

3 πράγματα που μισείς στο σώμα σου…αλλά οι άντρες τα λατρεύουν!


Μπορεί εσύ να απεχθάνεσαι κάποια πράγματα στο σώμα σου αλλά δεν ισχύει και το ίδιο για τις προτιμήσεις των αντρών. Εκείνοι βλέπουν το γυναικείο σώμα εντελώς διαφορετικά και αυτά που εσύ θεωρείς ως μειονεκτήματα εκείνοι τα θεωρούν πλεονεκτήματα. Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά;

#1. Πόδια
Και όμως οι άντρες λατρεύουν τα πόδια των γυναικών και τους έχουν ιδιαίτερη αδυναμία. Μπορεί να δώσουν λίγη σημασία στο να έχεις περιποιημένα άκρα αλλά δεν θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία στο πόσο λεπτά, χοντρά, μεγάλα ή μικρά είναι τα χαρακτηριστικά σου.

#2. Χέρια
Με το να κρύβεις τα χέρια σου στις τσέπες σου ή με κάποιον άλλον τρόπο δείχνεις ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Θα σου προτείναμε να αφεθείς ελεύθερη γιατί πολύ απλά οι άντρες λατρεύουν τα χέρια μας.

#3. Οπίσθια
Δεν έχει και τόσο σημασία πόσο ζουμερά ή πεταχτά είναι τα οπίσθιά σου. Σημασία έχει να έχεις αυτοπεποίθηση και να τα αναδεικνύεις σωστά. Ακόμα και αν εσύ θεωρείς πως τα οπίσθιά σου είναι μεγάλα…πίστεψέ μας πολλοί άντρες (αν όχι όλοι) θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως αυτό το προσόν σου.

#4. Χείλη
Πίστεψέ μας εκείνος δεν πρόκειται να προσέξει πόσο μεγάλα ή μικρή είναι τα χείλη σου αρκεί να τα χρησιμοποιείς με τον σωστό τρόπο.

#5. Πρόσωπο
Εσύ μπορεί να θέλεις να είναι το πρόσωπό σου πάντα βαμμένο και προσεγμένο αλλά εκείνος θα εκτιμήσει ακόμα περισσότερο τη φυσική σου ομορφιά (ακόμα και αν εσύ δεν το κάνεις).

#6. Ρυτίδες
Μπορεί εσύ να θέλεις να τρέξεις να κάνεις το πρώτο σου μπότοξ αλλά εκείνος δεν θα δώσει τόση σημασία στις ρυτίδες σου όσο στο πόσο φυσική και γεμάτη αυτοπεποίθηση νιώθεις όπως και αν είσαι.

Διαβάστε ακόμα: Μήπως ο σύντροφός σου έχει μελαγχολία; 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις άμεσα!

Θέλεις μια δυνατή και υγιή σχέση; Να τι πρέπει να κάνεις σύμφωνα με την επιστήμη

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποιο είναι το Νο1 χαρακτηριστικό που θέλουν οι γυναίκες να έχει ο σύντροφός τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα