1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

3 μέρες που δεν πρέπει ποτέ να ζυγιστείς


Foot on a bathroom scale – Isolated

Είσαι από εκείνα τα κορίτσια που λατρεύουν την ζυγαριά ή την μισούν πολύ! Σχέση παθιασμένη την λες.

Τι γίνεται όμως όταν κάνεις την πιο κακή επιλογή ημέρας για να ζυγιστείς και δεν φταίει ούτε η ζυγαριά αλλά ούτε κι εσύ και η στιγμή είναι κακή. Ιδού οι τρεις ημέρες που δεν πρέπει ποτέ να ζυγιστείς.

Πριν την περίοδο, στη διάρκειά της ή κατά την ωορρηξία:

Κάθε μία από τις ημέρες αυτές, οι ορμόνες έχεις τέτοιες αυξομειώσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις την κατακράτηση υγρών. Οπότε, το αποτέλεσμα της ζυγαριάς, έχει να κάνει με την φάση στην οποία βρίσκεται ο κύκλος σου. Αν θέλεις να ζυγίζεσαι τις ημέρες αυτές, λάβε πάντα υπόψη το σχετικό αποτέλεσμα του προηγούμενου μήνα την ίδια ημέρα ακριβώς.

Την ημέρα που ξεκίνησες να γυμνάζεσαι και πάλι:

Είχες πολύ καιρό να γυμναστείς και πέφτεις και πάλι με τα μούτρα στην προπόνηση. Αν την επόμενη ημέρα σπεύσεις στη ζυγαριά και ψάξεις τον αριθμό, μπορεί να τον δεις αυξημένο κι όχι μειωμένο. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας των υγρών που απορροφούν οι μυς στην προσπάθειά τους να γραμμώσουν. Αν ζυγιστείς αμέσως μετά την σκληρή προπόνηση, είναι επίσης πιθανό να δεις την ζυγαριά πεσμένη αλλά κι εκεί το αποτέλεσμα είναι ψευδώς αληθές, μιας και στην ουσία, έχεις χάσει πολλά υγρά μέσω του ιδρώτα.

Την ημέρα που βγήκες από το πρόγραμμα και έφαγες ή ήπιες πολύ!

Για διαφορετικό λόγο στην κάθε περίπτωση: Την ημέρα που θα φας υπερβολικά, η ζυγαριά θα σε δείξει ψευδώς πιο βαριά ενώ την ημέρα που θα πιες πολύ και μιας και το αλκοόλ και οι καφέδες είναι διουρητικοί, θα δεις την ζυγαριά να σε δείχνει ψευδώς πιο ελαφριά.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα