1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

26.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ δεν θα βγουν! ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΣΥ- ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ- ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ!

26.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ δεν θα βγουν! ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΣΥ- ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ– ΑΣΕΠ (asep.gr) ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ! – Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες!

NEWS LIVE: Απέλπιδα προσπάθεια να στοιχειοθετήσει το αφήγημα ότι μηδενίζονται οι απονομές των συντάξεων, επιχειρεί ο ΕΦΚΑ (efka.gov.gr). Τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου, δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα 26.000 αιτήσεις για κύρια σύνταξη, που παραμένουν σε εκκρεμότητα, από 31.000 που ήταν ένα μήνα νωρίτερα.

ΝΕΑ καταγγελία ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ για 500.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΔΕΚΟ, ΙΚΑ που κινδυνεύουν ….! ΔΕΙΤΕ ευκαιρίες για VOUCHER στο vouchers.gov.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όμως, την ίδια στιγμή, έκαναν την εμφάνισή τους άλλες 16.000 αιτήσεις που χαρακτηρίζονται από τον Φορέα ως «ανελαστικές ή εν δυνάμει απορριπτικές και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις απονομής για μια σειρά από λόγους». Ως τέτοιοι είναι τυχόν οφειλές που δεν έχουν διευθετηθεί, ανοικτές δικαστικές εκκρεμότητες, μη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος και απουσία ιατρικών γνωματεύσεων. Αυτό σημαίνει ότι οι εκκρεμότητες αυτές θα παραμένουν «ανοιχτές» μέχρι να τακτοποιηθούν από τους ενδιαφερόμενους τα δικαιολογητικά που θα απαιτούνται, ανά περίπτωση. Άρα, για τον μήνα Σεπτέμβριο οι εκκρεμότητες ανέρχονται σε 42.000, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτές οι περίπου 27.000 διεθνείς συντάξεις, που έχουν «εξαφανιστεί» από τα επίσημα στοιχεία του ΕΦΚΑ, εδώ και μήνες…





Ακόμα και έτσι, φαίνεται ότι από τις 26.000 εκκρεμότητες που είναι ο «σκληρός πυρήνας», οι 8.890 αφορούν αιτήσεις που υποβλήθηκαν το 2021 και οι υπόλοιπες 17.000 είναι αιτήσεις που υποβλήθηκαν κατά το τρέχον έτος και μέχρι τον Ιούνιο, άρα κατέστησαν ληξιπρόθεσμες.

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΟ : Μέχρι 1000 στρέμματα ανά ΑΦΜ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ με 70% ΟΠΕΚΕΠΕ – Εβδομάδα ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ

Στον ΕΦΚΑ πάντως, διαπιστώθηκε ότι ο Σεπτέμβριος ήταν μήνας ρεκόρ στις απονομές συντάξεων, καθώς αυτές ανήλθαν στις 29.000, σημαντικά αυξημένες από τις περίπου 20.000 που είχαν καταγραφεί τον Αύγουστο. Όμως, δεν διαπιστώθηκε σημαντική αποκλιμάκωση, ενδεικτικό του γεγονότος ότι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της χρονιάς, τόσο αυξάνονται και οι νέες αιτήσεις που υποβάλλονται.

Αυτός είναι και ο μεγάλος προβληματισμός του υπουργείου Εργασίας, καθώς μπορεί να έχουν μειωθεί οι εκκρεμότητες, όμως δεν έχουν εξαλειφθεί εντελώς, κάτι που μάλλον είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να συμβεί. Άλλωστε, γι’ αυτό και έχει δοθεί η εντολή να ξεκινήσει η αποπληρωμή των επικουρικών συντάξεων, που επίσης βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε περίπου 125.000 οι αιτήσεις για επικουρική σύνταξη που δεν έχουν απονεμηθεί, με τον νέο στόχο που τίθεται πια, να θέλει να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τουλάχιστον τις μισές από αυτές, έως το τέλος του α’ τριμήνου του του νέου έτους.

 ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ;!

Λεφτά από χιλιάδες ανάπηρους συνταξιούχους και συνταξιούχους με παράλληλη ασφάλιση αφαιρεί κάθε μήνα η κυβέρνηση επικαλούμενη δήθεν λάθη, αντί να εφαρμόσει τη νομοθεσία

Οι δύο τελευταίοι διοικητές του ΕΦΚΑ βρίσκονται πλέον υπό ποινική διερεύνηση για τις ευθύνες τους. Μάλιστα ο νυν διοικητής Παναγιώτης Δουφεξής αναγκάστηκε, με έγγραφο το οποίο έχει αποστείλει στον εισαγγελέα που διερευνά τις ποινικές ευθύνες κυβέρνησης και διοικήσεων του ΕΦΚΑ, να παραδεχτεί λάθη στην παράλληλη ασφάλιση. Ωστόσο δεν πρόκειται για λάθη αλλά για δόλια άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να εφαρμόσει τους νόμους! Αλλωστε αν ήταν λάθη, τότε θα είχαν επιλυθεί εξαρχής, όταν το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ) ήδη από το 2020 με αλλεπάλληλες έγγραφες οχλήσεις στον τότε υπουργό Γιάννη Βρούτση και τον τότε διοικητή του ΕΦΚΑ Χρήστο Χάλαρη είχε επισημάνει τα «λάθη»!

26.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ δεν θα βγουν! ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΣΥ- ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ- ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ! – Πρακτική δοκιμασία για τις προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος!

Tην Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί η προβλεπόμενη στην προκήρυξη 11Κ/2021 (ΦΕΚ 62/τ. ΑΣΕΠ/25-11-2021) Ειδική Πρακτική Δοκιμασία για την πλήρωση έξι (6) θέσεων του κλάδου ΔΕ Πιεστών-Λιθογράφων/Λιθογράφων της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα και τις σχετικές οδηγίες για τους υποψηφίους.

26.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ δεν θα βγουν! ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΣΥ- ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ- ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ!

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο Α.Σ.Ε.Π. (τηλ. 213-1319214, 213-1319317, [email protected] , [email protected] ).

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΠΕΚΕΠΕ : Τι ανακοινώθηκε για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ

Έκτακτο ανακοινωθέν ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ : Πως θα πάρετε την ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΟΠΕΚΕΠΕ-ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΥΝΙ στο vouchers.gov.gr

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα