1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

25 καταπληκτικές κατασκευές για παιδιά από σαπούνι (vid)


Λίγοι γνωρίζουν ότι ένα τόσο συνηθισμένο υλικό όπως το σαπούνι μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και να αποτελέσει πρώτη ύλη ακόμα και για έργα τέχνης! Μπορείτε να αγοράσετε από τα ειδικά καταστήματα σαπούνι σε διάφορες μορφές και να κατασκευάσετε μαζί με τα παιδιά σας χρηστικά αντικείμενα για την οικογένεια ή δώρα για τους φίλους.

Πώς θα σας φαινόταν αν στολίζατε το μπάνιο σας με τριαντάφυλλα που θα τα είχατε φτιάξει από το σαπούνι; Φτιάξτε επίσης το ατομικό, πολύχρωμο σαπούνι για κάθε μέρος της οικογένειας χρωματίζοντας το στο αγαπημένο του χρώμα.

Για τους φίλους των παιδιών μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας σαπούνια με άρωμα σοκολάτας, μελιού ή καρύδας και να τους τα δωρίσετε σαν ενθύμιο δώρο από το πάρτι σας.

Για τα πιο μικρά παιδιά της οικογένειας μπορείτε να φτιάξετε ένα σαπούνι το οποίο θα περιέχει ένα μικρό παιχνίδι. Έτσι το πλύσιμο των χεριών θα γίνει μια ευχάριστη δραστηριότητα για τα παιδιά, ειδικά για εκείνα που δεν τους αρέσει να πλένουν τα χέρια τους, αφού θα περιμένουν να λιώσει για να πάρουν το παιχνίδι! Δεν είναι το καλύτερο κίνητρο που μπορεί να μετατραπεί σε μια καλή συνήθεια;

Δείτε στο video μερικές από τις καλύτερες ιδέες για κατασκευές από σαπούνι.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα