1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

23 ιδέες και συμβουλές για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα το σπίτι σας (vid)


Σίγουρα δεν θέλετε να περάσετε όλο τον ελεύθερο σας χρόνο με μια σφουγγαρίστρα στο χέρι. Θέλετε να χαλαρώσετε, να παρακολουθήσετε τηλεόραση, να διαβάσετε ένα βιβλίο που σας περιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν μερικά κόλπα καθαρισμού που θα σας γλιτώσουν χρόνο, κόπο και χρήμα και επιπλέον μπορείτε να τα εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά.

Η οδοντόκρεμα δεν μπορεί μόνο να καθαρίσει τα δόντια σας, αλλά μπορεί επίσης να καθαρίσει τα παπούτσια σας και να έχει απροσδόκητους τρόπους χρήσης. Δεν σας αρέσει να πίνετε βότκα; Η βότκα όμως θα σας φανεί πραγματικά χρήσιμη όταν καθαρίζετε.

Το άμυλο αραβοσίτου είναι ένα ασφαλές, αποτελεσματικό καθαριστικό χαλιών. Ανακατέψτε άμυλο αραβοσίτου, σόδα ψησίματος, ολόκληρα γαρίφαλα και φύλλα δάφνης μαζί. Πασπαλίστε την ξηρή σκόνη στο χαλί σας, αφήστε την για δύο ώρες, στη συνέχεια σκουπίστε το. Αν πρέπει να αφαιρέσετε γρήγορα ένα αυτοκόλλητο από ξύλινα έπιπλα χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα και μαγειρικό λάδι.


ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα