Δευτέρα 16 Ιούλιος 2018
Home / Μόδα / Το δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκια

Το δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκια

Το δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκια

Τα καλοκαιρινά σορτσάκια, είτε μιλάμε για denim shorts είτε για εμπριμέ ή πιο αθλητικά, είναι από εκείνα τα κομμάτια που μπορούμε να φοράμε από το πρωί ως το βράδυ με άλλο τρόπο κάθε φορά.

Το δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκια

Είναι όμως και εκείνα που μας αγχώνουν περισσότερο μιας και αφήνουν εντελώς εκτεθειμένα τα πόδια μας – ειδικά αν δεν υπήρξαμε φίλες με το γυμναστήριο, το «άγχος» αυτό γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να μπούμε στο αγαπημένο μας σορτς και να το φορέσουμε με άνεση χωρίς να ανησυχούμε για τη σιλουέτα μας, είναι να φροντίζουμε να το συνδυάζουμε πάντα με αρκετά πιο loose κομμάτια από πάνω.

Το δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκια

Φαρδιές πουκαμίσες, αέρινα καφτάνια και tops πιο μακριά από το συνηθισμένο, είναι τα key-pieces που φορεμένα με πιο στενά σορτσάκια από κάτω, θα δημιουργήσουν ένα είδος οφθαλμαπάτης που θα κάνει τα πόδια μας να δείχνουν πιο λεπτά.

Το δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκιαΤο δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκιαΤο δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκιαΤο δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκιαΤο δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκιαΤο δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκιαΤο δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκιαΤο δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκιαΤο δοκιμασμένο κόλπο για να δείχνουμε πιο λεπτές με σορτσάκια

olagiatingunaika.gr

Σε ενδιαφέρει

Jumpsuit: Το κομμάτι που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου

Τα φορέματα έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος από την ντουλάπα σου και μαζί τους οι φούστες …