Δευτέρα 16 Ιούλιος 2018
Home / Μόδα / Οι φούστες που μας κολακεύουν κι ας μην τους φαίνεται

Οι φούστες που μας κολακεύουν κι ας μην τους φαίνεται

Οι φούστες που μας κολακεύουν κι ας μην τους φαίνεται

Οι φούστες είναι από τα κομμάτια της ντουλάπας μας που σηκώνουν πολλές παραλλαγές, με την καθεμία να δίνει και κάτι διαφορετικό στο στιλ μας.

Από τα πιο απλά και κλασικά σχέδια, όπως μία pencil skirt, μέχρι τις πιο ιδιαίτερες που βλέπουμε να φοριούνται κάθε σεζόν, μια φούστα μπορεί να λειτουργήσει ως το κομμάτι που θα δώσει τον επιθυμητό χαρακτήρα στο ντύσιμό μας, είτε αυτό που θέλουμε είναι ένα casual αποτέλεσμα, είτε ένα πιο θηλυκό.

Οι φούστες που μας κολακεύουν κι ας μην τους φαίνεται

Πολλές φορές μάλιστα, μερικά πιο εκκεντρικά και ιδιαίτερα σχέδια μπορούν να λειτουργήσουν ως καμουφλάζ για ορισμένες ατέλειές μας, ακόμα κι αν δεν τους φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω, οι wrap skirts είναι ένα κάπως διαφορετικό design που όμως δεν απέχει και πολύ από το κλασικό μίνι. Το γεγονός όμως ότι είναι πιο μακριές στο πλαϊνό μέρος και πιο κοντές στο μπροστινό, είναι και αυτό που τις κάνει ιδιαίτερα κολακευτικές για τη σιλουέτα και το σημείο των γοφών.

Οι φούστες που μας κολακεύουν κι ας μην τους φαίνεται

Οι φούστες που μας κολακεύουν κι ας μην τους φαίνεταιΟι φούστες που μας κολακεύουν κι ας μην τους φαίνεταιΟι φούστες που μας κολακεύουν κι ας μην τους φαίνεταιΟι φούστες που μας κολακεύουν κι ας μην τους φαίνεται

olagiatingunaika.gr

Σε ενδιαφέρει

Jumpsuit: Το κομμάτι που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου

Τα φορέματα έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος από την ντουλάπα σου και μαζί τους οι φούστες …