1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

12 συγκινητικές ιστορίες που αποδεικνύουν ότι η πραγματική αγάπη υπάρχει στ’ αλήθεια. Με την 9η θα δακρύσετε!


Υπάρχουν μερικοί σκεπτικιστές που δεν πιστεύουν στην αγάπη, αλλά δεν μπορείτε να αποφύγετε να αναγνωρίσετε την ύπαρξη του συναισθήματος.

Επιλέξαμε 12 ιστορίες που επιβεβαιώνουν ότι η αληθινή αγάπη είναι κάτι πραγματικό.

Ο σύζυγός μου πήγε στο πάρτυ του γραφείου το βράδυ. Η ομάδα είναι νέα και ευχάριστη. Υπήρχαν ελκυστικά κορίτσια. Πάντα τον εμπιστευόμουν, αλλά ένιωσα μια δόση ζήλιας. Όταν επέστρεψε στο σπίτι με ένα ελαφρύ hangover και πήγε στο κρεβάτι, αποφάσισα να τον φιλήσω. Στην κυριολεξία με βάρεσε στη μύτη. Ενώ κοιμόταν, πίστευε ότι ήταν ακόμα με τους συναδέλφους του. Δεν ζηλεύω πλέον και είμαι πολύ περήφανη για τον σύζυγό μου.

Η αληθινή αγάπη για μένα δεν έχει να κάνει με ακριβά δώρα και λουλούδια. Βλέπω την πραγματική αγάπη στους γονείς μου, όταν ο πατέρας μου βοηθάει τη μαμά με το λούσιμο της, της αγοράζει όλα όσα χρειάζεται και καθαρίζει τα παπούτσια της σε καθημερινή βάση. Επίσης, δεν ξεχνάει ποτέ να της πει πόσο όμορφη είναι. Αγαπάει πραγματικά τη σύζυγό του που έχει σοβαρά προβλήματα στη σπονδυλική στήλη.

Όταν ήμουν μικρό παιδί, συνήθιζα να περνάω χρόνο με τον φίλο μου Μιχάλη. Πηγαίναμε στα χωράφια στα περίχωρα της πόλης για να δούμε τα αστέρια. Δεν υπήρχε τίποτα περίεργο ή πονηρό, απλά παιδική φιλία. Μου είπε πολλές ιστορίες για τους αστερισμούς. Θυμάμαι να σκέφτομαι ότι δεν θα ήταν τρομερό για μένα να κάνω την μπουγάδα του. Υποθέτω ότι ήταν αληθινή αγάπη τότε.

Κάποτε αποφάσισα να μαγειρέψω ένα ρομαντικό δείπνο για τον σύζυγό μου. Το πρόγραμμά μας συνήθως με εμπόδιζε να το κάνω. Έτσι το έκανα και άκουσα να χτυπάει το κουδούνι. Ήταν ο σύζυγός μου με ένα μπουκέτο λουλουδιών στα χέρια του. Είπε ότι απλά ήθελε να κάνει την αγαπημένη του γυναίκα ευτυχισμένη.

1

Η μητέρα μου λέει ότι ο πατέρας μου πάντα την περίμενε να επιστρέψει από το γραφείο στη στάση του λεωφορείου. Φοβόταν ότι κάτι μπορεί να της συνέβαινε. Το λεωφορείο ερχόταν μόνο δύο φορές την ώρα και την περίμενε ακόμα και αν εκείνη καθυστερούσε. Ακόμα και έβρεχε ή χιόνιζε, ήταν πάντα εκεί. Και ποτέ δεν παραπονέθηκε.

Η ιστορία έχει ως εξής. Είναι το βράδυ πριν από τα γενέθλιά μου και ο φίλος μου φεύγει στις 23:50 ως συνήθως για να μην καθυστερήσει για το λεωφορείο του. Στη συνέχεια, τα μεσάνυχτα, είχα ένα μήνυμα από εκείνον, λέγοντάς μου χρόνια πολλά. Ενώ απαντάω συγκινημένη, άκουσα το κουδούνι της πόρτας. Ήταν ο φίλος μου με μια μεγάλη δέσμη μπαλονιών. Ήταν νευρικός, και μου διάβασε ακόμη και ένα ποίημα για γενέθλια. Αυτό είναι το πιο χαριτωμένο γεγονός που έχω δει ποτέ ή έχω ζήσει.

Ήμασταν στην αρχή της σχέσης μας και κάλεσα τον φίλο μου να περάσουμε μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι μου. Αλλά εκείνη τη μέρα έπαθα κρυολόγημα και είχα πυρετό. Η κατάσταση μου ήταν τόσο άσχημη που δύσκολα μπορούσα να μιλήσω. Νόμιζα ότι αυτό ήταν το τέλος της σχέσης μας. Αλλά ο φίλο μου με εξέπληξε. Πήγε στο φαρμακείο τη νύχτα και αγόρασε όλα τα απαραίτητα φάρμακα για μένα. Και πήγε στο κρεβάτι μαζί μου για να με φροντίσει αν το χρειαζόμουν.

Ρώτησα τον σύζυγό μου τι είναι η αγάπη. Έγραψε: «Είναι όταν έχει λεκέδες μαγιονέζας και σοκολάτας στο μπλουζάκι της όταν λέει ότι τρώει μόνο λαχανικά επειδή κάνει δίαιτα και το πιστεύεις απλά επειδή αγαπάς αυτή τη γυναίκα».

2

Η γιαγιά μου δεν μπορεί να περπατήσει και ο παππούς μου την φροντίζει. Κάθε άνοιξη και όλο το χρόνο, της φέρνει λουλούδια και της αγοράζει γλυκά. Τον θαυμάζω.

Όλοι έχουν κάποια γλυκιά και ρομαντική ιστορία αγάπης. Θέλετε να μάθετε πώς γνώρισα τον φίλο μου; Κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ, κάθισε κοντά μου και είπε, «Είσαι η γυναίκα μου τώρα, μην τολμήσεις να με αφήσεις!» Κάπως έτσι η είναι η δική μου ιστορία αγάπης.

Μετά από έναν καυγά με τη φίλη μου, πήγα να κοιμηθώ στο αυτοκίνητο. Με τους προβολείς, είδα το κορίτσι μου να φοράει πιτζάμες μπροστά από το αυτοκίνητο. Μου έφερε ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα. Περάσαμε τη νύχτα μαζί.

Χθες ήταν δεύτερη επέτειος του γάμου μας. Το βράδυ πήγαμε σε ένα εστιατόριο, αλλά δεν ήμουν σε εορταστική διάθεση και ζήτησα από τον σύζυγό μου να μην φέρει λουλούδια. Όταν ήρθε με το αυτοκίνητο για το εστιατόριο, είδα μια μικρή χειροποίητη χάρτινη ανθοδέσμη στο κάθισμά μου. Την έκανε για μένα, και αυτά τα λουλούδια είναι πιο πολύτιμα για μένα από οποιοδήποτε άλλο δώρο.

Credit: BrightSide

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα