1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

100.000 δολάρια μάζεψαν στο TikTok για τη σύνταξη 82χρονου ταμία στο Walmart


Ένας 82χρονος βετεράνος του Ναυτικού που εργάζεται σε κατάστημα της Walmart, ο Ουόρεν Μάριον, συνταξιοδοτήθηκε χάρη σε έναν… πελάτη του.

Ο πελάτης δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 100.000 δολάρια στην πλατφόρμα GoFundMe από τους χρήστες του social media.

O πελάτης που ξεκίνησε τη συγκινητική αυτή προσπάθεια είναι ο Ρόρι ΜακΚάρτι και πήρε έμπνευση από ένα προηγούμενο βίντεο TikTok στο οποίο μια γυναίκα μπήκε σε ένα Walmart και μαγνητοσκόπησε έναν ηλικιωμένο υπάλληλο μαζεύοντας χρήματα για αυτόν μέσα από μια πετυχημένη καμπάνια στη social πλατφόρμα.

Το βίντεο του είχε πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία καταχώρησης στο GoFundMe για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Έτσι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, συγκεντρώθηκαν 108.000 δολάρια για τον Μάριον, τα οποία του… παρουσιάστηκαν με τη μορφή μιας μεγάλης επιταγής την προηγούμενη Τετάρτη.

«Νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα», δήλωσε ο Μάριον στο WTTG-TV. «Είναι απίστευτο».

Δείτε το βίντεο:


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα