1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 σημάδια ότι μάλλον σας απατά – και γιατί να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας!


Γνωρίζατε ότι περίπου το 30-40% των Αμερικανών απατούν τους συντρόφους τους; Είναι ένα τρομακτικό στατιστικό, αλλά δυστυχώς, είναι πραγματικότητα για πολλά ζευγάρια.

Η σκέψη ότι ο σύντροφός σας σας απατά μπορεί να σας τσακίσει, ειδικά αν δεν έχετε καμία απόδειξη για να επιβεβαιώσετε τις υποψίες σας.

Τα καλά νέα είναι ότι αργά ή γρήγορα, με μαθηματική ακρίβεια όσοι το κάνουν αυτό πιάνονται και η αλήθεια συνήθως αποκαλύπτεται.

Έτσι, αν νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας, είναι σημαντικό να μην αγνοήσετε αυτό το συναίσθημα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κάντε τα απαραίτητα βήματα για να μάθετε την αλήθεια.

Γιατί να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας

Γατί το ένστικτο δείχνει ότι έχετε παρατηρήσει κάτι που συμβαίνει υποσυνείδητα αλλά δεν μπορείτε ακριβώς να ερμηνεύσετε. Είναι ένα σημάδι ότι κάτι σας ενοχλεί, κάτι που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Ό,τι κι αν είναι αυτό, πρέπει να το ανακαλύψετε για να βρείτε την ηρεμία σας.

Επειδή όμως δεν μπορείτε να βασίζεστε μόνο στο ένστικτό σας, λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

1. Παρατηρείτε ξαφνικές αλλαγές. Μπορείτε να καταλάβετε αν ο φίλος σας απατά ή τουλάχιστον αντιμετωπίζει κάτι έντονο μόλις αρχίσει να κάνει γρήγορες και ξαφνικές αλλαγές στη ζωή, τη συμπεριφορά και την εμφάνισή του.

Αυτό είτε να γίνει πιο ενεργός στο σεξ – για να αποδείξει ότι δεν τρέχει τίποτα- είτε μην έχει καθόλου διάθεση – διοχετεύει την ορμή του αλλού.

Μπορεί να προσπαθεί να χάσει βάρος, να θέλει να ψωνίσει καινούρια ρούχα και εσώρουχα, να βγαίνει πιο πολύ, να ξοδεύει περισσότερα.

Μπορεί επίσης να σου αγοράσει ξαφνικά δώρα από την ενοχή του. Αυτές οι αλλαγές δεν έχουν προφανή λόγο και είναι πράγματα που απλώς δεν έκανε πριν.


2. Δεν περνάτε τόσο πολύ χρόνο μαζί. Είναι υγιές να περνάτε χρόνο χωριστά, ωστόσο, η ξαφνική απόσταση, η αποχή από δραστηριότητες που κάνατε μαζί ή χωρίς δικαιολογία απουσία είναι μια ισχυρή ένδειξη.

Ακόμη κι αν δεν σας απατά, είναι σίγουρο ότι δεν ενδιαφέρεται για μια σχέση.

3. Δεν συζητάτε, νιώθετε ότι απομακρύνεστε. Ξαφνικά δεν έχετε και πολλά να πείτε. Μιλούσατε τουλάχιστον για τη μέρα σας και τις μικρές λεπτομέρειες που σας κάνουν χαρούμενους, για τα πράγματα που σας απασχολούν. Τώρα δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.

Βλέπετε ότι συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά υπάρχει μεταξύ σας μια τεράστια απόσταση η οποία όλο και μεγαλώνει, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολο το να μιλήσετε και να λύσετε ένα πρόβλημα, οποιοδήποτε πρόβλημα.

4. Προσέχει πολύ το κινητό του, ενώ παλιότερα δεν τον ένοιαζε. Εάν απατά, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του. Αν παρατηρήστε ότι ξαφνικά βάζει το τηλέφωνό του με την όψη προς τα κάτω ή σε αθόρυβη λειτουργία, ή το κουβαλάει όπου πηγαίνει κάτι κρύβει.

5. Σε ερωτήσεις σας αντιδρά αμυντικά ή δεν απαντάει ευθέως. Θα τον παρατηρήσετε να αμύνεται και για τα πιο μικρά πράγματα, ειδικά όταν επισημαίνετε την ύποπτη συμπεριφορά του.

Ανάλογα με την προσωπικότητά του, μπορεί είτε να είναι εξαιρετικά αμυντικός ή να μην απαντήσει άμεσα στην ερώτησή σας.

Μπορεί ακόμη και να αλλάξει την κατάσταση όταν του το επισημάνετε. Θα σας κάνει να νιώσετε ένοχες και να ντραπείτε που τον «κατηγορείτε» για κάτι τέτοιο.

Αντίθετα, σε μια υγιή σχέση, αυτό θα είχε μετατραπεί σε μια υγιή συζήτηση και θα φρόντιζε να νιώσετε άνετα και να μην αγχώνεστε

6. Είναι πολύ ασαφής ή πολύ συγκεκριμένος στις αναφορές του. «Ήμουν στο τάδε μέρος» ή «Ήμασταν στον Γιάννη με τον Πέτρο».

Όταν απατά, μια απλή ερώτηση μπορεί να τον οδηγήσει είτε να σας δώσει πάρα πολλές λεπτομέρειες για το πού βρισκόταν και τι έκανε, είτε μια πολύ αόριστη απάντηση για να αποφύγει να αποκαλυφθεί ή ξεχάσει τι έχει πει

7. Ανακαλύψατε ότι σας είπε ψέματα για το που βρισκόταν. Είπε ότι θα ήταν κάπου, αποδεικνύεται ότι ήταν κάπου αλλού. Και δεν το διαπιστώσατε μόνο μια φορά.

8. Έχει αναφερθεί σε αυτή τη νέα γυναίκα. Ένα από τα σημάδια ότι σας απατά είναι όταν αναφέρει συχνά το όνομα μιας νέας γυναίκας. Δεν την είχατε ακούσει ποτέ πριν, και τώρα όλο και έρχεται στη συζήτηση.

Δώστε προσοχή στον τρόπο που μιλάει για αυτήν, στον τρόπο που την περιγράφει και στον χρόνο που περνά μαζί της. Αν σταματήσει να την αναφέρει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάτι να συμβαίνει μεταξύ τους.

9. Σας ενθαρρύνει να βγαίνετε μόνη πιο συχνά. Είναι πολύ χαρούμενος όταν κανονίζετε κάτι και σας ενθαρύνει μάλιστα να κάνετε το ταξίδι με τους φίλους σας που τόσο θέλατε. Έτσι θα έχει κι εκείνος το πεδίο ελεύθερο.

10. Αλλάζει τη συμπεριφορά του στα social media. Θα παρατηρήσετε νέους ακόλουθους, πολύ interaction με αυτούς και σίγουρα θα σταματήσει να δημοσιεύει κάτι δικό σας.

Φωτογραφίες: Unsplash

Μια ματιά ακόμα: Σταμάτησε απότομα την επικοινωνία μαζί σου; Δες τι πρέπει να κάνεις (και να μην κάνεις)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα