1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 σημάδια ότι είσαι το τρίτο πρόσωπο


Νόμιζες πως αυτό πήγαινε καλά. Ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σχέση. Τελευταία όμως έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι: “Μήπως απλά με χρησιμοποιεί για σεξ;” ή, ακόμα χειρότερα, “Μήπως έχει σχέση και με χρησιμοποιεί για σεξ;”

Επειδή λοιπόν υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι εκεί έξω, αυτά είναι μερικά σημάδια ότι όχι απλά είσαι η καβάτζα του, αλλά ότι άθελά σου συμμετέχεις και σε κέρατο.

Σου φέρεται ψυχρά
Μπορεί να ήταν σούπερ απέναντί σου μέχρι να το κάνετε, αλλά από το σημείο και μετά που ένιωσε ότι “σε έχει”, η συμπεριφορά του άλλαξε και έγινε πιο ψυχρός. Αποφεύγει τις πολλές κουβέντες μαζί σου, εκτός κι αν θέλει σεξ.

Δεν είσαι ποτέ προτεραιότητα
Που, με απλά λόγια, σημαίνει πως όταν εσύ του στείλεις – είτε για να βγείτε, είτε για να κάνετε παρέα, ακόμα και για σεξ – μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμος, και ούτε πρόκειται να σε χωρέσει στο πρόγραμμά του.

Νιώθεις ότι πρέπει να του τραβάς την προσοχή συνέχεια
Ναι, να του στείλεις μια σέξι φωτογραφία για να τον ανάψεις, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να είναι κάτι που νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις με ένα άτομο που ξέρεις καιρό και ήδη κάνετε σεξ. Η προσπάθεια πρέπει να είναι το κερασάκι στην τούρτα, που μας θυμίζει γιατί γουστάρουμε ο ένας τον άλλο, όχι αγώνας δρόμου για να κρατήσεις το ενδιαφέρον κάποιου.

Δεν είσαι πουθενά στα social media του
Ενώ μπορεί κάποτε να ήσουν. Ή, θα υπέθετες, βγαίνετε αρκετό καιρό για να μην έχει θέμα. Αλλά όχι, ούτε μια φωτογραφία μαζί, και αν του σχολιάσεις κάτι δεν θα δώσει ούτε ένα δικαίωμα. Από την μία, μπορεί απλά να είναι περίεργος με το θέμα της ιδιωτικότητας (και μπράβο του αν ισχύει αυτό). Από την άλλη, αν δεις ότι έχει διαγράψει παλιές σας φωτογραφίες ή σχόλιά σου, τότε σίγουρα κάτι περίεργο συμβαίνει.

Δεν ξέρεις ούτε έναν φίλο του
Και δεν σου δίνει να καταλάβεις ότι σκοπεύει να σου τους γνωρίσει σύντομα…

Ούτε τους γονείς του
Το ίδιο με το παραπάνω, απλά σε περιπτώσεις που τραβιέστε πάνω από κανένα οχτάμηνο.

Έχεις λάβει περίεργες ματιές…
…όταν τον αναφέρεις σε κουβέντες. Και αυτό το λέμε επειδή οι περίεργες ματιές είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί. Από την άλλη, οι περισσότεροι άνθρωποι αντί να ρίχνουν περίεργες ματιές θα σου πουν απλά “Καλά, ρε, αυτός δεν έχει σχέση;”. Και τότε θα ξέρεις.

Πάντα είναι μυστικοπαθής με το κινητό του
Ξανά, το θέμα της ιδιωτικότητας δεν είναι αστείο, αλλά υπάρχει η προστασία και υπάρχει η παράνοια. Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να ξεχωρίσεις αν είναι παρανοϊκός με την ασφάλεια στο ίντερνετ ή αν κρύβει κάτι από εσένα συγκεκριμένα, και αυτό είναι να τον ρωτήσεις τι λογισμικό χρησιμοποιεί στον υπολογιστή του (αν σου πει Λίνουξ, εντάξει, απλά έπεσες σε περίπτωση τύπου που έχει διαβάσει πολλές φορές το 1984) και αν μπαίνει στο ίντερνετ με VPN.

Δεν μοιράζεται μαζί σου την ζωή του
Και δεν χρειάζεται να το πάμε μακριά, όπως πριν που είπαμε για φίλους και γονείς. Αν ακόμα και το πώς πέρασε την μέρα του δεν θέλει να το μοιραστεί μαζί σου, μάλλον δεν είσαι το άτομο που θέλει να βλέπει και όταν ξυπνά.

Σου ακυρώνει σχέδια όλο και περισσότερο
Αυτό νομίζουμε δεν χρειάζεται εξήγηση. Και παράλληλη σχέση να μην έχει, δηλαδή, είναι απλά ασεβές. Δεν το αξίζεις αυτό.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα