1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 σημάδια που θα σου δείξουν αν είσαι έτοιμη για γάμο!| Fay’s book


Είσαι έτοιμη να πεις το ναι στον σύντροφό σου ή νιώθεις πως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο; Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνη σου τι ακριβώς σου συμβαίνει τότε τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να πειστείς καλύτερα.

#1. Όταν σκέφτεσαι το μέλλον σου σε αυτό υπάρχει πάντα μέσα και ο αγαπημένος σου; Τότε αυτό είναι ένα καλό σημάδι πως είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

#2. Η σκέψη να κάνεις παιδιά γίνεται όλο και λιγότερο απωθητική μέσα σου; Πολύ καλό σημάδι και αυτό  και δείχνει πως μάλλον βρήκες τον άντρα της ζωής σου.

#3. Η σκέψη να κάνεις σεξ με κάποιον άλλον εκτός από τον άντρα σου σε κάνει να αηδιάζεις. Αυτό σημαίνει πως είσαι δοσμένη σε αυτόν.

#4. Σου αρέσει πολύ να ξυπνάς κάθε πρωί δίπλα του; Ακόμα ένα σημάδι πως είναι ο άνθρωπός σου και καλό θα ήταν να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά τον γάμο μαζί του.

#5. Βρίσκεις την οικογένειά του μια χαρά παρά τις παραξενιές τους; Τι άλλο πρέπει να σου πούμε για να πειστείς; Αυτός ο άνθρωπος είναι ό,τι πρέπει για εσένα.

#6. Έχεις αρχίσει να ζηλεύεις τους γάμους των φίλων σου; Μάλλον έχεις αρχίσει να μπαίνεις σε mood γάμου και δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.

#7. Έχεις βάλει στο μυαλό σου την προοπτική αγοράς ενός σπιτιού και προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου; Ακόμα ένα σημάδι πως έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πιο σοβαρά για το μέλλον σου.

#8. Απολαμβάνεις ακόμα και τις πιο απλές στιγμές μαζί του; Αυτό θα πει αγάπη!

#9. Τον αποθεώνεις και σε αποθεώνει σε κάθε δυνατή στιγμή της ζωής σας; Αυτό θα πει γάμος!

#10. Τον εμπιστεύεσαι απεριόριστα και νιώθεις πως μπορείς να βασιστείς πάνω του τώρα και για πάντα; Προχώρα λοιπόν και μην φοβάσαι τίποτα!

Διαβάστε ακόμα: Τα 3 σημάδια που θα σας πείσουν πως πρέπει να επισκεφτείτε Σύμβουλο Σχέσεων

3 πράγματα που μισείς στο σώμα σου…αλλά οι άντρες τα λατρεύουν!

Μήπως ο σύντροφός σου έχει μελαγχολία; 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις άμεσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα