1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να πάρεις…μάστερ στα ραντεβού μετά το διαζύγιο


Μόλις χώρισες και νιώθεις πως είσαι έτοιμη να μπεις σιγά σιγά στο παιχνίδι των ραντεβού; Δες 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να νιώσεις πιο άνετα στις πρώτες συναντήσεις με τους υποψήφιους συντρόφους σου.

#1. Βρες το στιλ που θα έχεις στα ραντεβού σου. Αν νιώθεις πως δεν έχεις ιδέα τι στιλ πρέπει να έχεις, κάνε αυτό το κουίζ.

#2. Οραματίσου τι σημαίνει για εσένα ένα τέλειο ραντεβού. Μην ξεχνάς πως ό,τι οραματιζόμαστε το προσελκύουμε στη ζωή μας.

#3. Μην αποκαρδιώνεσαι αν νιώσεις πως συγκρίνεις τους πάντες με τον πρώην σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό στην αρχή και θα περάσει σιγά σιγά με τη πάροδο του χρόνου.

#4. Βάλε σε κάθε ραντεβού τα όριά σου! Αν νιώσεις πως θέλεις να προχωρήσεις μην σκέφτεσαι τίποτα, αν νιώσεις πώς θέλεις να κάνεις πίσω..κάνε πίσω!

#5. Μην φοβάσαι να απορρίψεις αλλά και να απορριφθείς. Αυτό θα συμβεί κάποιες φορές μέχρι να μάθεις να ξεχωρίζεις καλύτερα τι είναι αυτό που σε κερδίζει σε έναν άντρα.

#6. Αποφάσισε αν θέλεις να συμπεριλάβεις το σεξ στα ραντεβού σου ή όχι. Οι άντρες με τους οποίους βγαίνεις θα πρέπει να αποδεχτούν αυτό που θέλεις εσύ.

#7. Μην στεναχωρηθείς αν νιώσεις πως το παρελθόν σου σε καταδιώκει. Θα υπάρξουν πάντα στιγμές που θα πέφτεις και θα σηκώνεσαι. Χαλάρωσε και σιγά σιγά θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

#8. Σκέψου τα ραντεβού σαν ένα εκπαιδευτικό μέσο μέσα από το οποίο μαθαίνεις εσένα αλλά και τις αντοχές σου, τις αδυναμίες σου και τα προτερήματά σου.

#9. Πίστεψε βαθιά μέσα σου πως δεν χρειάζεται να είσαι σε μια σχέση για να νιώσεις ευτυχισμένη. Αν το νιώσεις αυτό, οι γύρω σου θα το εισπράξουν και αυτό το χαρακτηριστικό θα σε κάνει ακαταμάχητη στα μάτια τους.

#10. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και το ένστικτό σου και όλα θα πάνε καλά!

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα