1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

10 πράγματα που δεν ξέραμε ότι κάνουμε λάθος σε καθημερινή βάση

Η ζωή φαίνεται τόσο απλή, ειδικά όταν συνειδητοποιούμε ότι είμαστε κάπως υπερβολικοί με μερικά από τα πιο απλά πράγματα που κάνουμε καθημερινά. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία και λίγο πιο απλή σκέψη για να σώσετε τον εαυτό σας από πολλά προβλήματα.

Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να κοπιάσετε για να ξεφλουδίσετε ένα βραστό αυγό με τα χέρια χωρίς βοήθεια. Απλά βυθίστε το σε παγωμένο νερό. Δεν έχετε συνειδητοποιήσει πόσο εύκολη είναι τελικά η ζωή! Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο αναπάντεχα πράγματα που μπορεί να κάνετε συνεχώς λάθος!

Ξεφλουδίστε ένα πορτοκάλι: Kόψτε με το μαχαίρι το πάνω και το κάτω μέρος κι έπειτα χαράξτε μια κάθετη γραμμή στη μία πλευρά.

Διπλώστε τη σακούλα με τα πατατάκια, ώστε να δημιουργήσετε ένα αυτοσχέδιο μπολ. Έτσι, θα μπορείτε να τα πιάνετε πιο εύκολα!

Κόψτε το κάτω μέρος ενός cupcake και τοποθετήστε το στην κορυφή. Έτσι, θα μπορέσετε να το φάτε χωρίς να λερωθείτε!

Απλώστε τα ρούχα όπως στη δεξιά φωτογραφία για να κερδίσετε χώρο!

Όταν σφουγγαρίζετε, τυλίξτε τα παπούτσια σας σε ύφασμα. Έτσι, μπορείτε να τα κρατήσετε στεγνά και να μην λερώσετε το υπόλοιπο σπίτι.

Αν μετακομίζετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο για να μεταφέρετε εύκολα όλα τα ρούχα σας.

Τα καπάκια από τα πλαστικά ποτήρια δεν είναι μόνο για την ασφαλή μεταφορά τους. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως σουβέρ!

Τοποθετήστε το χαρτί τουαλέτας με την άκρη προς τα έξω. Αυτό λέει ακόμα και η αυθεντική πατέντα του 1891.

Μην τεντώνετε το μέτρο όπως στην αριστερή φωτογραφία. Πιάστε την άκρη στο σημείο απ’ όπου θέλετε να ξεκινήσετε τη μέτρηση και ύστερα τραβήξτε.

Θέλετε να συνθλίψετε ένα κουτάκι αναψυκτικού; Πιέστε το διαγώνια, στρίψτε το και σπρώξτε προς τα κάτω. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα