1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

10 περίεργα πράγματα που βρίσκουμε σέξι

της Ηρώς Κουνάδη

Ρώτα δέκα ανθρώπους τι βρίσκουν σέξι, και σχεδόν όλοι θα σου πουν κάτι για χιούμορ, κάτι για βαθιές φωνές, κάτι για έντονα βλέμματα, κάτι τέτοια προβλέψιμα. Ρώτα τους τι περίεργο βρίσκουν σέξι, και πάλι οι απαντήσεις τους θα συμφωνούν. Σε πράγματα όπως τα παρακάτω.

Τα γυαλιά: Όχι τα ηλίου, τα άλλα. Ξέρεις, αυτά που έχουμε συνδυάσει με την εξυπνάδα.

Το να είσαι λίγο αδέξιος: Όχι Ντόναλντ Ντακ αδέξιος, Χιου Γκραντ αδέξιος –Τζένιφερ Λώρενς, στο θηλυκό αντίστοιχο. Το να χάνεις λίγο τα λόγια σου, να κοκκινίζεις εύκολα, να είσαι λίγο σκουντούφλης, τέτοια πράγματα.

Το τρομακτικό επίπεδο γνώσης: Δεν έχει σημασία αν έχεις εντρυφήσει στις αρχές της κβαντικής φυσικής, ή στο σύμπαν του Star Wars. Το να είσαι nerd σε σημείο να μιλάς για κάτι και να λάμπουν τα μάτια σου είναι σέξι σε κάθε περίπτωση.

Ο παλιοχαρακτήρας σου: Μας τη σπάει λίγο που το παραδεχόμαστε, αλλά αυτή η σκοτεινιά, αυτό το «καταραμένος ποιητής», αυτή η αντικοινωνικότητα που σε κάνει λίγο μισάνθρωπο, είναι σέξι. Παλιοχαρακτήρας παραμένεις, μην χαίρεσαι πολύ –απλά σέξι παλιοχαρακτήρας.

Ο αυθορμητισμός: Πώς λέει εκείνο το ρητό «να χορεύεις σαν να μην σε κοιτάζει κανείς»; Ε, αυτό. Δεν έχει σημασία αν χορεύεις ή απλώς υπάρχεις κάνοντας οτιδήποτε σε έναν χώρο γεμάτο ανθρώπους. Όταν λειτουργείς χωρίς να ανησυχείς για την εντύπωση που δίνεις, είσαι σέξι.

Ο ενθουσιασμός: Ξέρεις πότε είσαι στα πιο σέξι σου; Όταν κάνεις κάτι που το γουστάρεις πολύ. Από το να επισκευάζεις αυτοκίνητα μέχρι το να φτιάχνεις οριγκάμι ή να χορεύεις πάνω σε τραπέζια, εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε.

Η ξενική προφορά σου: Ναι εντάξει, κάποιες προφορές είναι πιο σέξι από άλλες –οι Γάλλοι όταν προσπαθούν να μιλήσουν αγγλικά σαρώνουν τα βραβεία του σέξινες. Γενικά, όμως, όταν μιλάς μια ξένη γλώσσα με ήχους που δεν έχει η μητρική σου, ακούγεσαι σέξι –χαριτωμένα σέξι, όχι μοιραίος/α σέξι, αλλά και πάλι.

Ο (λίγος, τονίζουμε το λίγος) ιδρώτας: Η μυρωδιά που αναδίδεις όταν έκανες μεν μπάνιο το πρωί (ξανατονίζουμε) αλλά τώρα είναι απόγευμα, περπάτησες λίγο και ίδρωσες. Αυτή η μυρωδιά περιέχει φερομόνες, οι οποίες είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ελκύουν τις γυναίκες. Να κι η έρευνα που το λέει.

Το κενό ανάμεσα στα δόντια: Μη μας ρωτάς γιατί, το κενό ανάμεσα στα μπροστινά δόντια θεωρείται τόσο καθολικά σέξι που έχει φτάσει να γίνει κανονικότατος όρος της αγγλικής γλώσσας, με δικό του λήμμα στο Urban Dictionary.

Οι ατέλειες (που δε σε νοιάζουν): Όχι εκείνες που πασχίζεις με νύχια και με δόντια να κρύψεις, κι αυτό το άγχος βγαίνει προς τα έξω. Οι άλλες, αυτές με τις οποίες ο χρόνος σε έχει συμβιβάσει: Η μύτη σου που είναι κάπως, εχμ, ιδιαίτερη, η φωνή σου που είναι κάπως πιο βαριά από το κανονικό, όλα αυτά τα υπέροχα, περίεργα πράγματα που σε κάνουν μοναδικό.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα