1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Υδροχόο


Οι Υδροχόοι είναι παράξενα πλάσματα. Το κλισέ τους θέλει πάντα πέντε χρόνια μπροστά από την εποχή τους, σαν σύγχρονες Κασσάνδρες να βλέπουν τα μελλούμενα και να μην μπορούν να βρουν συνεννόηση με τους γύρω μπας και προλάβουν το κακό.

Συνεπώς, αν θα σε ενδιέφερε να βάλεις έναν πιο ποπ (ή γκοθ, δεν έχει ενδιάμεσο, σε δύο εκδοχές έρχονται συνήθως) Νοστράδαμο στη ζωή σου, αυτός ήταν ο πρώτος λόγος για να αγαπήσεις έναν Υδροχόο. Πάμε να δούμε άλλους εννιά.

*Αυτό που είπαμε για τις δύο εκδοχές χωρίς ενδιάμεσο να το θυμάσαι, ισχύει για τα περισσότερα πράγματα στους Υδροχόους. Υπάρχουν οι Υδροχόοι που είναι περήφανα παράξενοι, και οι Υδροχόοι που ακόμα προσπαθούν να νιώσουν ενσωματωμένοι στην κοινωνία. Οι δεύτεροι είναι πιο light, φιλικές προς τον χρήστη εκδοχές, αλλά δεν είναι και η φουλ υδροχοϊκή εμπειρία. Και πάλι θα είναι αρκετά πιο περίεργη σχέση απ’ ό,τι θα έκανες με άλλα ζώδια.

*Οι Υδροχόοι δεν το έχουν με τίποτα να κάνουν κουβεντούλα. Η γλώσσα τους είτε θα είναι στο μηδέν, είτε στο εκατό. Τα χαλαρά πράγματα δεν τους αρέσουν.

*Αυτό με την γλώσσα όμως ΔΕΝ ισχύει στο σεξ – ακριβώς επειδή το σεξ δεν χρειάζεται κουβεντούλα, το σώμα τους νιώθει ελεύθερο να πάει αμέσως στο εκατό. (Συν η ενδόμυχη επιθυμία τους να αποδείξουν μέσω του σεξ ότι όντως είναι άνθρωποι και όχι άλιεν.)

*Δεν είναι οι καλύτεροι άνθρωποι στο να θυμούνται γενέθλια, επετείους και άλλα τέτοια. Είναι όμως οι καλύτεροι άνθρωποι για να θυμηθούν πόση ζάχαρη βάζεις στον καφέ σου, πώς και πότε σου αρέσει να σε αγκαλιάζουν και ποιες ώρες της ημέρας δεν είσαι στη δουλειά άρα δεν θα σε ενοχλήσουν αν στείλουν μήνυμα.

*Οι ιδέες τους είναι συχνά απόλυτες. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή είναι αναγκαστικά σκληροί άνθρωποι. Απλώς έχουν ρίξει τόση σκέψη από πίσω προτού τις εκφράσουν, που δεν δέχονται και πολλή κουβέντα. Όταν είναι σίγουροι για κάτι, είναι σίγουροι.

*Δυο Υδροχόοι στο ίδιο δωμάτιο είναι πολλοί. Εκτός κι αν είσαι τυχερός και ανήκουν στις δύο διαφορετικές κατηγορίες ο καθένας, τότε η κατάσταση θα γίνει αρκετά αστεία για τους υπόλοιπους. Για τους Υδροχόους δεν υπάρχει καλή κατάληξη σε αυτό το σενάριο, θα προσπαθούν όλο το βράδυ να αποδείξουν ποιος είναι ο πιο χίπστερ, ασχέτως κατηγορίας.

*Η προηγούμενη παράγραφος θέλει να πει ότι αυτό το ζώδιο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αλλά σχεδόν ποτέ με κακεντρεχείς τρόπους. Φαντάσου έναν Θανάση Βέγγο, έναν Λουί ντε Φυνές αλλά στην πιο αβάν-γκαρντ εκδοχή του.

*Οι περισσότεροι Υδροχόοι έχουν κάνει μπόλικη συζήτηση με τον εαυτό τους όσον αφορά το θέμα “Είσαι περίεργος και δεν ταιριάζεις”. Άσχετα από το αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις να κάνεις με ανθρώπους με μπόλικη αυτογνωσία, αλλά και μπόλικα θεματάκια αυτοπεποίθησης. Η στήριξη από τους ανθρώπους που αγαπάει είναι το καλύτερο φάρμακο για αυτά – και χωρίς καμία ανάγκη για λατρείες και υπερβολές.

*Τέλος, αν θες να κάνεις έναν Υδροχόο να σε αγαπήσει, δωσ’ του χώρο. Δωσ’ του χώρο όταν ξεκινάς μια σχέση μαζί του, δωσ’ του χώρο μέχρι να νιώσει άνετα και να σπάσει τα όριά του εκείνος. Δωσ’ του και χώρο όταν μιλάει για όλα αυτά τα περίεργα που του αρέσει να λέει, ακόμα κι αν δεν συμφωνείς πλήρως: Άφησέ τον να ολοκληρώσει και μετά ξεκίνα του το ντιμπέιτ. Από την στιγμή που τον σεβάστηκες όσο μιλούσε, μπορείς να διαφωνείς μαζί του για ώρες. Ή να φλερτάρεις, ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς ποιο είναι ποιο με τους Υδροχόους.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα