1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Τοξότη


Οι Τοξότες δεν είναι και τόσο δύσκολοι άνθρωποι για να τους καταλάβεις, από την άποψη ότι αυτό που βλέπεις, αυτό θα πάρεις. Και όχι επειδή είναι επιφανειακοί. Απλά και μόνο επειδή τους αρέσει η ειλικρίνεια και προσπαθούν να ζουν μέσα από αυτή. Κάθε τους στιγμή θέλουν να εκφράζουν την αλήθεια τους και σιχαίνονται να νιώθουν παγιδευμένοι στους κανόνες και τα “λευκά ψέματα” των σύγχρονων σχέσεων.

Αν αυτή η εισαγωγή σε έπεισε, τότε μόλις διάβασες τον πρώτο λόγο που αξίζει να αγαπήσεις έναν Τοξότη. Πάμε να διαβάσεις άλλους εννιά.

*Οι Τοξότες – για καλό ή για κακό – δεν λένε ποτέ ψέματα, και δεν γουστάρουν ούτε να κρύβουν την αλήθεια. Τους σώζει το γεγονός ότι έχουν την εσωτερική ανάγκη να παραμείνουν ευγενικοί, όμως, οπότε ακόμα και η αρνητική τους κριτική μοιάζει λίγο με αγκαλιά.

*Δεν αντέχουν να περνούν πολλή ώρα στο ίδιο μέρος, το οποίο είναι ιδανικό αν ψάχνεις έναν σύντροφο για να γυρνάτε σε πολλά μέρη.

*Στις σχέσεις τους, αναλαμβάνουν τον ρόλο του “γλυκούλη” συνήθως, ή αλλιώς του μωρού. Ναι, χρειάζονται λίγη έξτρα φροντίδα με τα απλά και καθημερινά, αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο προσφέρουν περισσότερα από πολλούς ανθρώπους.

*Παρά την περιπετειώδη φύση τους, είναι εξαιρετικά προσαρμοστικοί και δεν σνομπάρουν κανέναν τρόπο ζωής. Που σημαίνει ότι ακόμα και με έναν… πώς να το πούμε, πιο βαρετούλη σύντροφο, μια χαρά ευτυχισμένοι μπορούν να είναι. Θα το κάνουν να δουλέψει.

*Σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς (Κριό και Λέοντα), το εγώ του Τοξότη λίγο-πολύ παραμένει στον έλεγχό του. Δεν τον αναγκάζει να παίρνει καταστροφικές, παρορμητικές αποφάσεις για την προσωπική του ζωή.

*Όπως δηλώνει το όνομά τους, είναι άνθρωποι που ξέρουν να πετυχαίνουν στόχους. Με το να τους βάζουν είναι που χρειάζονται λίγη βοήθεια, αλλά αξίζει να είσαι δίπλα τους, και ίσως να τους βοηθήσεις να το ανακαλύψουν. Το ταξίδι μετράει μαζί τους, όχι ο προορισμός.

*Στα πιο πικάντικα, όσον αφορά το σεξ είναι εξίσου προσαρμοστικοί και πρόθυμοι να δοκιμάσουν πράγματα, αν και οι πολύ εξτρίμ καταστάσεις είναι πιθανό να τους προκαλέσουν μπόλικο γέλιο πάνω στη πράξη.

*Γενικά, το μπόλικο γέλιο είναι μόνιμη κατάσταση όταν βρίσκεσαι με έναν Τοξότη. Είναι από τα ζώδια με εντελώς προσωπική αίσθηση του χιούμορ, δεν θα λέτε απλώς τις ατάκες της εποχής μεταξύ σας. Θα φτιάξετε δικές σας.

*Τέλος, μην ξεχνάς αυτό το πράγμα: Οι Τοξότες, παρά την παιδικότητά τους, είναι πανέξυπνοι και δημιουργικοί. Μην τους υποτιμάς, έχεις πολλά να μάθεις.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα