1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 καλά του να είσαι single στην καραντίνα


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μιζεριάσεις αυτή την στιγμή. Η πανδημία. Η καραντίνα. Τα οικονομικά σου, ίσως. Το ότι είσαι single, κατά την ταπεινή μας άποψη, δεν θα έπρεπε να είναι ένας από αυτούς τους λόγους.

Επειδή, αλήθεια, είναι ήδη πολύ κουραστικό και μόνο να υπάρχεις στον κόσμο αυτή την στιγμή – ακόμα κι αν η καραντίνα σε έχει εγκλωβίσει σπίτι και δεν είναι ότι έχεις κάπου να πας ούτως ή άλλως. Το τελευταίο πράγμα που έχεις ανάγκη είναι να στεναχωριέσαι επειδή κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια.

Ναι, δεν θα σου πούμε ότι είναι ιδανικό. Ναι, δεν θα σου πούμε ότι δεν υπάρχουν ζευγάρια τυχερά που την περνάνε μια χαρά την καραντίνα τους παρέα. Αλλά αυτά τα χαρτιά μάς μοίρασε η ζωή, πάμε να παίξουμε.

1. Αρχικά, κοιμάσαι όντως μόνος σου τα βράδια. Ας σταματήσουμε να υποκρινόμαστε ότι είναι βολικό να κοιμάσαι με άλλον άνθρωπο στο κρεβάτι, εκτός κι αν το κρεβάτι σας είναι τεράστιο. Που, και τεράστιο κρεβάτι να έχεις, πλέον μπορείς να κάνεις ανενόχλητος τον αστερία κάθε βράδυ, και κάθε ενήλικας ξέρει ότι αυτό είναι μεγάλη ανάγκη μερικές φορές.

2. Περνάς τις αναγκαίες κρίσεις σαπίλας και βρωμιάς που φέρνει η καραντίνα, και τις περνάς χωρίς να φρικάρεις για το τι επιπτώσεις έχει αυτό στην σχέση σου. Χωρίς την ανάγκη να κρατήσεις τα προσχήματα ενώ αυτό που θες να κρατήσεις είναι τις πιτζάμες πάνω σου μέχρι να πιάσουν κρούστα. Και όταν φτάσεις στο αναπόφευκτο σημείο (μιάμιση βδομάδα παίρνει συνήθως) που θα φρικάρεις ακόμα και τον εαυτό σου, ανεβαίνεις.

3. Παραγγέλνεις ό,τι φαγητό θες, βλέπεις όποια ταινία θες, βλέπεις τις σειρές σου στον ρυθμό που θες εσύ, και γενικά περνάς τον χρόνο σου όπως γουστάρεις εσύ. Δεν είναι κακό πράγμα αυτό.

4. Έχεις πρόσβαση σε πορνογραφία ανά πάσα στιγμή, και άνεση να την απολαύσεις.

5. Σκέφτεσαι ξανά ότι μέχρι τώρα, ακόμα και τα ζευγάρια σε καραντίνα θα έχουν βαρεθεί να κάνουν σεξ, αλλά θα είναι και άβολο να βλέπουν τσόντες και νιώθεις καλύτερα που η προηγούμενη πρόταση είναι κάτι θετικό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην ζωή σου.

6. Έχεις όλο τον χρόνο να αφιερώσεις, έστω και μέσω βιντεοκλήσης, στους φίλους σου. Που, και ο πιο μονόχνωτος να είσαι, κάποια στιγμή πνίγεσαι χωρίς τους φίλους σου.

7. Ακόμα πιο σημαντικό, όμως, έχεις όλο τον χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου. Και αξίζει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου μέσα στην καραντίνα, είναι πολύ κατάλληλη περίοδος. Σου υποσχόμαστε ότι όσο περισσότερο τον γνωρίζεις, τόσο περισσότερο θα βρίσκεις λόγους να τον συμπαθείς, μην φοβάσαι.

8. Για τους πιο δραματικούς εξ υμών, το να είσαι single στην καραντίνα είναι η καλύτερη περίοδος για να στείλεις με σχετική ασφάλεια (αλλά ίδια μαζοχιστική απόλαυση) μηνύματα που ίσως δεν θα ‘πρεπε να στείλεις. Δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, ο καθένας σκέφτηκε το δικό του. Αν ήσουν σε σχέση, θα υπέφερες διπλά, ενώ τώρα απλά μπορείς να το ζήσεις.

9. Το γεγονός ότι έχεις φτάσει μια παράγραφο πριν το τέλος αυτού του κειμένου, και το διάβασες χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς, επειδή έχεις την ησυχία σου.

10. Τέλος, αν θες να κάνεις σεξ, είναι παράνομο και τεχνικά κάπως επικίνδυνο, και αυτό προφανώς το κάνει πιο σέξι. Είπαμε ότι θα παρουσιάσουμε δέκα λόγους, δεν είπαμε ότι θα είναι όλοι ώριμοι. Μόνο ο θεός μπορεί να σε κρίνει.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα