1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

1Γ/2022 ΑΣΕΠ -Οι 890 προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

1Γ/2022 ΑΣΕΠ -Οι 890 προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Ειδήσεις: Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση έχει σταλεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη 1Γ/2022 που αφορά τον γραπτό διαγωνισμό για την πλήρωση 822 θέσεων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Μέσω της προκήρυξης 1Γ/2022 θα προσληφθούν 822 διοικητικοί υπάλληλοι των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το σύνολο του κειμένου της προκήρυξης θα περιλαμβάνει την εξεταστέα ύλη του γραπτού διαγωνισμού.

Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα προκύψουν βάσει της κλασικής μοριοδότησης του ΑΣΕΠ που όμως θα περιλαμβάνει και την απόδοση στον γραπτό διαγωνισμό.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχου

-Οι ειδικότητες που ζητούνται από την ΑΑΔΕ αφορούν Δημοσιονομικούς, Εφοριακούς, Μηχανικούς, απόφοιτους Πληροφορικής και Τελωνειακούς.

Όσον αφορά τις ειδικότητες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να κατέχει τα απαραίτητα πτυχία που περιγράφονται αναλυτικά στον πίνακα θέσεων της προκήρυξης.

Όμως, για τον κλάδο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να συμμετάσχει κάποιος αρκεί να έχει απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα, για τις θέσεις ΔΕ μπορεί να διαγωνιστεί κάποιος αρκεί να έχει:

-Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή

-Πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.), ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή
-Πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή
-Απολυτήριος τίτλος:
– Ενιαίου Λυκείου ή
– Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα ή
– Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή
– Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής

Η μοναδική ειδικότητα που ζητείται σε αυτό τον κλάδο είναι «ΔΕ Τελωνειακών» και για αυτή τη θέση μπορεί να διαγωνιστεί οποιοσδήποτε πολίτης κατέχει απολυτήριο λυκείου.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα