1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

«Ώρα για Chiquita», ώρα για μπανάνα


Η Chiquita λανσάρει τη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια της “Ώρα για Chiquita” και μας υπενθυμίζει πως κάθε στιγμή είναι καλή για να καταναλώσουμε μπανάνες. Η limited-edition συλλογή του εμβληματικού μπλε αυτοκόλλητου επιστρέφει ανανεωμένη με QR κωδικούς που μπορούν να σκαναριστούν και να δώσουν ιδέες για όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να καταναλωθεί το αγαπημένο μας νόστιμο και θρεπτικό φρούτο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Οι μπανάνες με τη νέα σειρά QR αυτοκόλλητων «Ώρα για Chiquita» θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, με εκατομμύρια μπανάνες Chiquita να διαθέτουν κωδικούς QR, με τους οποίους οι καταναλωτές οδηγούνται απευθείας στο website της Chiquita για να ανακαλύψουν νέες, δελεαστικές και θρεπτικές συνταγές για πρωινό, μεσημεριανά σνακ και βραδινά επιδόρπια.

Παράλληλα, από τις αρχές Μαΐου, στην ιστοσελίδα της εταιρείας τρέχει και ένα λαχταριστός διαγωνισμός για το κοινό, όπου οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικές και χρήσιμες συσκευές για την κουζίνα! Με την επιστροφή των αγαπημένων συλλεκτικών αυτοκόλλητων της Chiquita είναι σίγουρο ότι οι λάτρεις της μπανάνας θα βρουν δημιουργική έμπνευση σε κάθε συνταγή που θα ετοιμάσουν!

«Καθώς ο τρόπος ζωής, οι συνήθειες και οι διατροφικές τάσεις συνεχίζουν να αλλάζουν, η Chiquita επιδιώκει με τη νέα σειρά αυτοκόλλητων να υπενθυμίσει oτι η υγιεινή διατροφή δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη και ότι η μπανάνα μπορεί να αξιοποιηθεί σε όλα τα γεύματα της ημέρας, όχι μόνο στο πρωινό. Είτε τις απολαμβάνετε νωρίτερα μέσα στην ημέρα σε smoothies, είτε τις χρησιμοποιείτε σε δημοφιλείς συνταγές όπως τα κεικ ή τα mocktails, οι μπανάνες Chiquita είναι ένας νόστιμος και απλός τρόπος για να προσθέσετε τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά σε κάθε διατροφή, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας,» δήλωσε o Marco Volpi, Global Marketing Director της Chiquita.

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις νέες συνταγές της καμπάνιας «Ώρα για Chiquita»:

Σάντουιτς με φυστικοβούτυρο, τραγανό μπέικον και μπανάνα Chiquita (PBBB)

%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-chiquita-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-superfood-%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba0

Αυτός ο συνδυασμός απογειώνει την εμπειρία του σάντουιτς! Με γλυκές και αλμυρές νότες από μπανάνες Chiquita, τραγανό μπέικον και φυστικοβούτυρο, μπορεί πολύ εύκολα να γίνει το αγαπημένο σας! Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνταγή!

Πρωινό με φρυγανισμένο ψωμί, μπανάνα Chiquita και αβοκάντο

%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-chiquita-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-superfood-%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba2

Πουρές από αβοκάντο σε φρυγανισμένο ψωμί, γαρνιρισμένο με τηγανητές φέτες μπανάνας που ολοκληρώνεται με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι. Προσθέστε ξηρούς καρπούς και δημιουργήστε ένα πεντανόστιμο και θρεπτικό πρωινό! Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνταγή!

Πικάντικο ντιπ με μπανάνα Chiquita

Ντιπ πουρέ μπανάνας με κόλιανδρο, μέντα, τζίντζερ και καυτερή πιπεριά. Συνοδεύει τέλεια τα τσιπς λαχανικών. Το ιδανικό σνακ για μια μεγάλη παρέα! Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνταγή!

Mocktail κολάντα με μπανάνα Chiquita

%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-chiquita-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-superfood-%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba4

Μη αλκοολούχα «πίνα κολάντα» με θρυμματισμένο πάγο, χυμό ανανά, μπανάνα, λάιμ, κρέμα καρύδας. Γαρνίρετε με κερασάκια και αυτό το mocktail θα μείνει σε όλους αξέχαστο. Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνταγή!

Γιορτινό γουακαμόλε με μπανάνα Chiquita

%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-chiquita-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-superfood-%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba6

Ντιπ για πάρτι με λάτιν διάθεση και μια δόση πικάντικου! Φτιάχνεται με μπανάνες Chiquita και αβοκάντο και σερβίρεται κατά προτίμηση με τσιπς τορτίγιας. Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνταγή!

Για να μάθετε περισσότερα για την νέα καμπάνια «Ώρα για Chiquita» επισκεφθείτε το chiquita.gr ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.

Διαβάστε επίσης

Σοκολατένια muffins με μπανάνα και ρεβύθια! Η συνταγή που θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

Συνταγή για απίθανα σοκολατένια μπισκότα χωρίς γλουτένη!

Γιουβαρλάκια κοκκινιστά, όπως τα έφτιαχνε η γιαγιά


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα