1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

“Όχι φινάλε αλλά ένα νέο ξεκίνημα!” Η συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα Μακελειό και πως σηματοδοτεί μια νέα εξέλιξη


Κείμενο από το panusis.blogspot.com

Η σημερνη συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο έντυπο Μακελειο του Στεφανου Χίου, σηματοδοτεί ενδεχομενως μια νέα εξέλιξη στον πολιτική καριέρα του πατριώτη πολιτικού. Κι αυτό διότι φρονώ ότι σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο, οι φυλακίσεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσης Αυγης, όχι μόνο δεν θα δράσουν αρνητικά, προκαλώτας ουσιαστικά το φινάλε του ελληνικου εθνικιστικου κινηματος αλλα αντιθέτως θα αποτελέσουν ένα νέο ξεκίνημα!

*[Η συνέντευξη θα βγει απο αυτο το ιστολογιο, οταν ερθει η ωρα, ωστε να εχει αποσυρθει απο τα περιπτερα η καλη εφημεριδα]

Παρτε παραδειγμα την ίδια τη συνεντευξη. Αν δεν καμω λαθος, είναι η πρώτη φορά που το εξωφυλλο του Μακελειού αφιερωνεται στον Ηλια Κασιδιαρη! Κι οχι μονον αυτο αλλα, ισως ειναι και η πρωτη φορα, που ο κ. Χιος προβαλλει τον Ηλια Κασιδιαρη μετα την δυσαρεσκεια του, για την μη εγκαιρη καταδικη της αποπειρας δολοφονιας του, απο τους Ελληνες για την Πατριδα!
Αυτο είναι αρκετο για να καταδειξει οτι ο επικεφαλης των Ελληνων για την Πατριδα, βγαινει ηδη απο ενα καθεστως ημιφιμωσεως απο μεγαλα μεσα ενημερωσης [το Μακελειο ειναι το μεγαλυτερο στον πατριωτικο χωρο] και αρχιζει σιγα-σιγα να χτιζεται το νεο, εξιδανικευμενο πολιτικο προφιλ του.
Το προφιλ ενος αουτσαϊντερ. Ενος αδικημενου, απο το συστημα. Ενος πολιτικου κρατουμενου.
κατηγορηματα που παντα εκαμαν συμπαθη μια προσωπικοτητα στο ευρυ κοινο.
Το θεωρω σχεδον βεβαιο οτι, αν ο κ. Κασιδιαρης οδηγηθει τελικα στις φυλακες, απο την επομενη μερα κιολας, οι πολιτικοι συμμοριτες που εξυφαναν τις διαφορες σκευωριες εναντιον του, θα εχουν να αντιμετωπισουν εναν αναδυομενο ηρωα, εκει που πρωτα ειχαν να αντιμετωπισουν απλως εναν εθνικιστη πολιτικο!
Ακριβως οπως οι αποικοκρατες της παλιας Νοτιου Αφρικης, καταφεραν να δημιουργησουν εναν ηρωα ως αντιπαλο τους, φυλακιζοντας τον Νελσον Μαντελα!
Αλλα το εχω ξαναγραψει. Ευτυχως για εμας τους εθνικιστες, αυτο που μας σωζει απο την εννομη βια του καθεστωτος, ειναι η απυθμενη ηλιθιοτητα του!
Και φυσικα το ιδιο ισχυει και για τους αλλους πολιτικους κρατουμενους, που ενδεχομενως θα οδηγηθουν στις φυλακες. Θα μπουν μεσα ως ταχα μου εγκληματιες, αλλα θα βγουν ως ηρωες!
Δειτε μονον την εκπομπη του ΑΝΤΕΝΑ, οπου ο Παπαδακης και ο Σταθης εξηγουν τις επομενες κινησεις του Γιαννη Λαγου και δειτε επισης το πως τους χορευει κανονικα ο Γιαννης Λαγος και το ποσο θα τους χορεψει ακομα!
Ξερετε εσεις ποτέ, τα τελευταια χρονια να ειχε ακουστει εστω το όνομα του Γιαννη λαγου, απο εναν καθεστωτικο σταθμο σαν τον ΑΝΤΕΝΑ;
Ακουστηκε ομως τωρα!
Αφηστε που επι ημερες η δικη της Χρυσης Αυγης και τα αισχη των αντιφα, παιζονται καθε μερα σε ολες τις τηλεορασεις!
Κατι που δειχνει ξεκαθαρα οτι απο δω και στο εξης, ο ελληνικς εθνικισμος θα καταλαβει εντελως διαφορετικη θεση στις συνειδησεις του ποπολου, απο αυτες που θα ηθελαν να τον ριξουν οι ορκισμενοι εχθροι του!
Οι καταδικασμενοι για “ενταξη και διευθυνση εγκληματικης οργανωσης” θα γινουν οι νεοι ηρωες των Ελληνων πατριωτων και οι πολιτικοι εφιαλτες των εγχωριων εργολαβων της ελληνικης γενοκτονιας.
Το παραδειγμα του Νελσον Μαντελα, που εμεινε 27 χρονια φυλακη ως πολιτικος κρατουμενος, φαινετια δεν διδιαξε τιποτα στους μηχανιλους ελεγχου των μαζων, της καθεστωτικης πολιτικης συμμοριας.
Καλυτερα!
Θα το βρουν μπροστα τους…
Οσο για τη συνεντευξη του κ. Κασιδιαρη στο Μακελειο, να σας προλαβω μονον ετουτο…
Ο Ηλιας Κασιδιαρης λοιπον δηλωνει ξεκαθαρα οτι, το κομμα του θα παραμεινει ζωντανο και θα συνεχισει να λειτουργει!
Τα υπολοιπα θα τα δουμε σε επομενες αναλυσεις…
Α, και κατι ακομα…
Θα πρεπει να εισαι πολυ ηλιθιος, για να κλεισεις στη φυλακη πολιτικους σου αντιπαλους, χωρις πρωτα να διασφαλισεις οτι θα χασουν και τα πολιτικα τους δικαιωματα!
Ευτυχως που στο καθεστως υπαρχουν οντως τοσο ηλιθιοι!

 

exofillo15-10

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα