1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Όταν ο Λιγνάδης είχε πει «είμαι εθισμένος στο σεξ» και το “πλήρωναν” οι ψυχές ανήλικων παιδιών!


«Είμαι εθισμένος στο σεξ» είχε δηλώσει ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης πριν 10 περίπου χρόνια, σύμφωνα με τα Νέα.

Και σε αυτόν τον άνθρωπο δώσανε αξιώματα , για να καταλάβετε γιατί διεφθαρμένο σύστημα μιλάμε..Γιατί ο Δ.Λιγνάδης δεν έγινε μόνος του διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. ΚΑΠΟΙΟΙ “ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ” ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ.

Εν αναμονή των εξελίξεων κατά ου πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, μια αναφορά του πριν από σχεδόν μια δεκαετία προκαλεί αίσθηση.

Είχε πει τότε ο Λιγνάδης:

«Είμαι εθισμένος στο σεξ. Και το θεωρούσα απολύτως φυσιολογικό. Μέχρι που με πληροφόρησαν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι για όλους. Δεν είναι τόσο η πράξη αυτή καθαυτή, όσο η ερωτική πορεία προς αυτήν. Το σεξ λοιπόν είναι βασικό στοιχείο στη ζωή μου».

Επειτα από χρόνια, όμως, ο Δημήτρης Λιγνάδης βρέθηκε καλεσμένος στο Γρηγόρη Αρναούρογλου και όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό που είχε πει έκανε την ακόλουθη εξήγηση:

«Προφανώς δεν θα το ανέφερα και έτσι γιατί όταν το ακούω κι έτσι μου φαίνεται πολύ βλακεία. Όπως το ακούω έτσι, λέω «ποπο! είπα εγώ τέτοιο πράγμα;» Ακόμα και αν συνέβαινε, βγήκα και το είπα; Μπορεί όμως. Όχι εθισμό στο σεξ.

Νομίζω ότι όπως σε όλο τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Το σεξ είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούω κάποιον να λέει «έχω εθισμό». Δεν μπορώ να πω ότι έχω εθισμό στο σεξ, αλλά είναι ένα πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ. Αν είμαι εξαίρεση, πείτε το μου. Δεν έχει υπάρξει φάση που να μην ήθελα καθόλου. Όταν είμαι πολύ πιεσμένος ίσως, αλλά όχι , πάντα. Τι να πω ρε παιδιά καταδικάστε με. Το εθισμός είναι λίγο περίεργο» είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης αμήχανα.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα