1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Χοιρινή τηγανιά με πράσο | Συνταγή


Εκτέλεση

Ξεκινάμε την κρασάτη χοιρινή τηγανιά με πράσο, βάζοντας πρώτα σε ένα μπολ το κρέας. Το πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, την πάπρικα και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε γύρω γύρω το χοιρινό για 10 λεπτά.

Βγάζουμε και αφήνουμε σε μια πιατέλα το ροδισμένο κρέας για τη χοιρινή τηγανιά.

Ρίχνουμε στο ίδιο λάδι το κρεμμύδι και το πράσο και τα αφήνουμε να μαραθούν για 2-3 λεπτά.

Ξαναβάζουμε το χοιρινό κρέας στη φωτιά και προσθέτουμε το κρασί. Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να μαγειρεύτεί καλά το κρέας, να μαλακώσει καλά και να πιει όλα τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του.

Διαβάστε επίσης στα μυστικά μου, πώς μαγειρεύεται σωστά το χοιρινό κομμάτι-κομμάτι.

Εκτός από την κρασάτη χοιρινή τηγανιά με πράσο, δοκιμάστε και την παρακάτω νοστιμιά με χοιρινό

Πρασοτηγανιά με χειμωνιάτικα λαχανικά, μήλο και κεφαλοτύρι


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα