1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Χαζούλικα πράγματα που κατά βάθος οι άντρες λατρεύουν


Ο μύθος θέλει τους άντρες να μην γουστάρουν ζουζουνιές. Επειδή είναι σκληροί και δυνατοί και ένας θεός ξέρει τι. Και εμείς ερχόμαστε να σου πούμε πως όχι μόνο τους αρέσουν μια χαρά, αλλά υπάρχουν και ορισμένα χαζά πραγματάκια που δεν χορταίνουν.

Πάρε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ετοιμάσου να διαβάσεις ένα κείμενο για όλα αυτά τα πράγματα που θέλει να του κάνεις – ή που δεν θέλει να σταματήσεις ποτέ, αν ήδη τα κάνεις.

Θέλει να βάζεις το κεφάλι σου στο στήθος του
Εκεί που αράζετε στον καναπέ και βλέπετε την τελευταία σάχλα του Netflix. Εκεί που έχετε τελειώσει από το σεξ και ξαπλώνετε χωρίς να μιλάτε, επειδή έχετε λιώσει και οι δύο. Βάλε το κεφάλι σου στον ώμο του για μια στιγμή, ως μορφή επικοινωνίας, ως εναλλακτική αγκαλιά. Είναι σωματικό άγγιγμα, είναι εμπιστοσύνη και τον κάνει να νιώθει ότι σε προστατεύει.

Θέλει να του στέλνεις πρώτη
Ο άλλος μύθος για τους άντρες είναι ότι σιχαίνονται τις γυναίκες που αναλαμβάνουν τα ηνία. Λάθος. Οι άντρες σιχαίνονται να λαμβάνουν δέκα μηνύματα απανωτά, όπως και κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως φύλου. Έχει διαφορά το να ξεκινάς την συζήτηση στέλνοντας ένα meme ή ένα άρθρο ή ρωτώντας κάτι που θες να συζητήσεις, και το να ανοίγει το κινητό και να βλέπει πέντε καθόλου εμπνευσμένες παραλλαγές του “Δώσε μου προσοχή, παρακαλώ”.

Θέλει να του κάνεις κομπλιμέντα
Δεν έχει τόση σημασία για τι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα κομπλιμέντα για την εμφάνιση δεν είναι σούπερ καλοδεχούμενα. Το timing είναι σημαντικό, επίσης. Το σωστό κομπλιμέντο στην σωστή στιγμή μπορεί να μεταφράζεται ως “Χαίρομαι τόσο που σε έχω στην ζωή μου”. Και, για να σπάσουμε ακόμα έναν μύθο, ναι, και οι άντρες τα πιάνουν αυτά.

Θέλει να παίζεις με τα μαλλιά του
Οι άντρες έχουν ΕΝΑ και μόνο κόμπλεξ με τα μαλλιά τους, και αυτό είναι αν και πότε θα τα χάσουν. Συνεπώς, εφόσον έχει μαλλιά στο κεφάλι του, μάλλον είναι οκέι να του δείξεις ότι αναγνωρίζεις την παρουσία τους. Ένα από τα θετικά που έχουμε οι περισσότεροι άντρες είναι πως δεν μας πειράζει αν μας λαδώσεις τα μαλλιά. Στην αντιπέρα όχθη, αν ο τύπος σου δίνει πολλή προσοχή στα μαλλιά του και τα θεωρεί έργο τέχνης (κοιτάξτε, μην αγγίζετε), θα ξέρεις πως έχεις έναν άντρα που δεν θα σε κρίνει ποτέ για το δικό σου beauté.

Θέλει πού και πού να τον βάζεις και σε κάνα story
Μην παρεξηγηθούμε. Το να επιδεικνύεις την σχέση σου συνεχώς στα social media μπορεί να γίνει άρρωστο. Δεν μιλάμε για αυτό. Μιλάμε για εκείνες τις μια στο τόσο φάσεις που είστε σε κάποιο κουλ μέρος, σε κάποιο κουλ μαγαζί, και μπορείς να δώσεις και στον ιντερνετικό κόσμο μια ιδέα του πόσο καλά περνάς. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι ο πλούτος δεν ουρλιάζει, ψιθυρίζει. Εφάρμοσέ το και στο πόση από την σχέση σου δείχνεις στα social media.

Θέλει να του στείλεις ένα μήνυμα όταν είσαι με φίλους
Και όταν λέμε “ένα μήνυμα”, το εννοούμε κυριολεκτικά. Κάποια στιγμή μέσα στο βράδυ, στείλε μια καρδούλα έστω. Περνάς τέλεια, είσαι έξω, αλλά επίσης “γεια σου, θα τα πούμε μετά”. Γλυκιά, ασφαλής επιβεβαίωση. Το καλύτερο πράγμα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα