1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Φτιάξτε μόνοι σας τα πιο στιλάτα σουπλά


Αν θέλετε να έχετε τα πιο όμορφα, εντυπωσιακά και στιλάτα σουπλά τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Δείτε πώς να φτιάξετε εκπληκτικά σουπλά από «μάρμαρο» που θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Τι θα χρειαστείτε

Για να δημιουργήσετε αυτά τα εκπληκτικά σουπλά, θα χρειαστείτε ξύλινες στρογγυλές πλάκες διαφόρων διαστάσεων (20, 25 και 30 εκατοστά). Τις πλάκες μπορείτε να τις προμηθευτείτε από ένα ξυλουργείο. Επίσης θα χρειαστείτε ένα κοπίδι, λευκή μπογιά, αυτοκόλλητα σε σχέδιο μαρμάρου (μπορείτε να βρείτε εδώ), χρυσό χαρτί περιτυλίγματος (θα το βρείτε σε κατάστημα με είδη συσκευασίας δώρων) και ειδικό υγρό για να αποτυπωθεί το χρυσό χαρτί πάνω στην επιφάνεια του μαρμάρινου αυτοκόλλητου (θα το βρείτε εδώ).

 

Βάψτε τις ξύλινες επιφάνειες

Ξεκινήστε το diy project σας βάφοντας τις ξύλινες πλάκες με λευκή μπογιά (ζητήστε μπογιά για ξύλινες επιφάνειες σε ένα χρωματοπωλείο).

 

Κολλήστε τα αυτοκόλλητα

Κολλήστε με προσοχή τα «μαρμάρινα» αυτοκόλλητα πάνω στις ξύλινες πλάκες και γυρίστε τις πλάκες από την ανάποδη μεριά. Κόψτε με το κοπίδι γύρω-γύρω το αυτοκόλλητο που περισσεύει.

 

Διακοσμήστε

Χρησιμοποιήστε ένα πιάτο για να σχεδιάσετε πάνω στο αυτοκόλλητο έναν κύκλο με το ειδικό υγρό και ένα λεπτό πινελάκι.

Αφήστε να στεγνώσει και στη συνέχεια βάλτε το χρυσό χαρτί περιτυλίγματος από πάνω και πιέστε με τα δάχτυλά σας ώστε να μεταφερθεί το χρυσό χρώμα πάνω στην επιφάνεια του σουπλά.

Φτιάξτε όσους κύκλους θέλετε (μικρούς και μεγάλους) για ακόμα πιο ιδιαίτερη διακόσμηση ή κάντε πιο διακριτικά τα σουπλά σχεδιάζοντας μόνο έναν χρυσό κύκλο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σουπλά σε πάρτι, συγκεντρώσεις φίλων ή ακόμα και ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα