1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Φτιάξτε μόνοι σας καθαριστικό για πλακάκια


Μπορεί τα καθαριστικά του εμπορίου να είναι η εύκολη λύση για τις νοικοκυρές ωστόσο δεν έχετε να χάσετε κάτι δοκιμάζοντας να φτιάξετε το δικό σας καθαριστικό.

Πείτε όχι στα τοξικά και με τις σωστές αναλογίες φτιάξτε το δικό σας καθαριστικό με αγνά σπιτικά υλικά εύκολα και οικονομικά.

Από τις χειρότερες βρωμιές μέσα στο σπίτι είναι αυτή που εμφανίζεται στα πλακάκια του μπάνιου και ιδιαίτερα στα σημεία που βρίσκονται ανάμεσα σε αυτά και συγκεκριμένα στους αρμούς. Για ακόμα μια φορά εμείς σας έχουμε τη λύση και μάλιστα βρίσκεται ήδη στο σπίτι σας!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

-1/2 φλ. καθαριστικό πιάτων
-1 κ.σ. μαγειρική σόδα
-3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο
-Λίγο οξυζενέ

Η οδοντόβουρτσα μπορεί να χρειαστεί αν οι λεκέδες είναι δύσκολοι και επίμονοι ιδιαίτερα ανάμεσα στους αρμούς. Η οδοντόβουρτσα μπορεί να χρειαστεί αν οι λεκέδες είναι δύσκολοι και επίμονοι ιδιαίτερα ανάμεσα στους αρμούς.
Η οδοντόβουρτσα μπορεί να χρειαστεί αν οι λεκέδες είναι δύσκολοι και επίμονοι ιδιαίτερα ανάμεσα στους αρμούς.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε πολύ καλά τα υλικά έτσι ώστε να πάρουν τη μορφή μιας αραιής πάστας. Βουτήξτε το σφουγγάρι στην πάστα και αρχίστε να τρίβετε τα πλακάκια του μπάνιου σας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολία με επίμονους λεκέδες και ειδικά στους αρμούς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά οδοντόβουρτσα. Με ένα καλό τρίψιμο θα εξαφανιστούν όλες οι βρωμιές. Αφήστε την πάστα να να δράσει για μερικά λεπτά και μετά ξεπλύνετε με νερό.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα