1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Φρενίτιδα για τις τεράστιες κόκκινες μπότες


Κατά διαστήματα, στη μόδα βγαίνουν διάφορες τάσεις ή trends που προκαλούν χαμό και τις περισσότερες φορές, αναρωτιέσαι τον λόγο. Και το ίδιο ισχύει με τη νέα fashion μανία που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους χρήστες των social media.

Και αναφερόμαστε στις τεράστιες κόκκινες μπότες που θυμίζουν καρτούν και είναι – ειλικρινά – από τα πιο άσχημα παπούτσια που έχουμε δει ποτέ! Η MSCHF, η εταιρεία-δημιούργημα ενός πρώην υπαλλήλου του Buzzfeed, σπάει πλάκα με τη μόδα, και απόδειξη είναι οι τεράστιες κόκκινες πλαστικές μπότες, τις οποίες όταν βλέπεις λες πως δεν πρόκειται ποτέ να τις φορέσεις ακόμη και αν σε πλήρωναν.

«Μπότες κινουμένων σχεδίων για έναν δροσερό τρισδιάστατο κόσμο»

Όμως, υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί που πληρώνουν και μάλιστα ακριβά, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ζευγάρι. Οι «Big Red Boots», όπως λέγονται, βγήκαν προς πώληση στις 16 Φεβρουαρίου έναντι 350 δολαρίων και ήδη γίνεται χαμός.

Η ίδια η MSCHF, περιγράφοντας τα νέα της παπούτσια, τα αποκαλεί «μπότες κινουμένων σχεδίων για έναν δροσερό τρισδιάστατο κόσμο». Εξάλλου, μοιάζουν με τις μπότες που φορούσε ο Astro Boy ή η μαϊμού  από την «Ντόρα την Εξερευνήτρια».

Η τελευταία κυκλοφορία από την MSCHF συμπίπτει χρονικά με την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Λάνσαραν τις κόκκινες πλαστικές μπότες με μια φωτογράφιση της Sarah Snyder να τις φορά σε διάφορα σημεία της πόλης.

Στο μεταξύ, το TikTok έχει γεμίσει με βίντεο ανθρώπων που δοκίμασαν τις εν λόγω μπότες και χρειάζονται βοήθεια για να τις βγάλουν.

@hayek_yulia Dream boots! You should get them. #mschf #bigredboots #astroboy ♬ original sound – Bowery Showroom

Διαβάστε επίσης

Βίσση και Βανδή διακωμωδούν το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη – Η πιο απολαυστική στιγμή!

«Φέτος ντυνόμαστε ελληνικός κινηματογράφος»: Η Finos Film «μάζεψε» σε ένα video όλους τους μασκαράδες του σινεμά

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε κάτι ενέσεις στο εξωτερικό, γι’ αυτό έπαθε τη ζημιά και έφυγε» – Η δήλωση που προκαλεί αίσθηση


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα