1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τσακώνεστε συνέχεια; Δες πώς θα καταλάβεις αν είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου


Είναι γεγονός πως όλες οι σχέσεις περνάνε από διάφορες φάσεις, φάσεις που κοιτάς τον αγαπημένο σου και δεν νιώθεις και την μεγαλύτερη χαρά. Κάποιες φορές μπορεί να σε έχει εκνευρίσει λίγο παραπάνω ή να έχετε τσακωθεί άσχημα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν είστε ευτυχισμένοι και δεν αγαπιέστε. Ωστόσο αν έχεις τις αμφιβολίες σου παρακάτω θα δεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν ο καλός σου είναι ακόμα ευτυχισμένος δίπλα σου.

#1. Αν οι τσακωμοί σας έχουν χαμηλούς τόνους τότε δεν έχετε κάτι να φοβάστε. Άλλωστε, όπως αναφέρουν γνωστοί ψυχαναλυτές είναι σημαντικό για ένα ζευγάρι να ξέρει να τσακώνεται.

#2. Όσο και αν τσακώνεστε δεν βρίζετε ποτέ ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που δείχνει ότι σέβεστε ο ένας τον άλλον ώστε να μην υπάρχουν βρισιές και έντονοι χαρακτηρισμοί ακόμα και πάνω στα νεύρα σας.

#3. Ξέρετε πότε πρέπει να συνεχίσετε έναν τσακωμό και πότε όχι. Αυτό είναι ένα ακόμα σημαντικό κριτήριο που πρέπει να προσέξετε.

#4. Ο ένας από τους δύο θα ζητήσει πάντα συγνώμη με τον τρόπο του. Μπορεί η συγνώμη να μην είναι λεκτική αλλά να είναι κρυμμένη με τη μορφή μιας αγκαλιάς, ενός φιλιού.

#5. Παίρνετε τον χρόνο σας μετά από έναν τσακωμό ώστε να καταλάβετε τι έφταιξε και δεν συνεχίζετε να ξεσπάτε συνεχώς ο ένας στον άλλον.

#6. Όταν τσακώνεστε δεν αναφέρετε ξανά όλους τους λόγους για τους οποίους τσακωθήκατε στο παρελθόν.

#7. Ακόμα και όταν τσακώνεστε σοβαρά δεν βγάζετε άμεσα συμπεράσματα για το τι συμβαίνει μεταξύ σας αλλά περιμένετε, σκέφτεστε, ζυγίζετε τις καταστάσεις και αποφασίζετε για το πώς πρέπει να συνεχίσετε, τι πρέπει να βελτιώσετε και πώς θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα: Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποια είναι η ιδανική ποσότητα σεξ!

Τα μεγαλύτερα «DO» που πρέπει να ακολουθήσεις για μια πετυχημένη σχέση

5 tips για να βρεις έναν έρωτα που θα διαρκέσει πολλά πολλά χρόνια!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα