1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Το trick που χρειάζεσαι για να μη μπλέκονται τα ακουστικά στο εσωτερικό της τσάντας σου


Σίγουρα σου έχει συμβεί να στέκεσαι επί πέντε λεπτά, με το κινητό ανάμεσα στον λαιμό και τον ώμο σου, προσπαθώντας να ξεμπλέξεις τα ακουστικά σου. Τα οποία στο μεταξύ σε έχουν κάνει να πιστεύεις ότι είναι ζωντανός οργανισμός. Σου έχουμε το κόλπο που θα σε γλιτώσει από όλο αυτό το drama.

Τις πιο πολλές φορές, η καλύτερη τεχνική είναι αυτή που ήταν μπροστά στα μάτια μας όλο αυτόν τον καιρό. Έτσι, ξεθάψαμε και εμείς ένα αρκετά παλιό βίντεο στο YouTube που δείχνει πώς να τυλίξεις τα ακουστικά σου χωρίς να μπλεχτούν στον πάτο της τσάντας σου. Το καλύτερο είναι ότι σου παίρνει μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να το κάνεις.

Πώς λειτουργεί;
Ξεκίνησε παίρνοντας τη μια τους άκρη στο ένα χέρι, σταθεροποιώντας τη με τον αντίχειρά σου. Στη συνέχεια γύρισέ τα γύρω από τα δάχτυλά σου. Όταν κάνεις αρκετές κουλουρίτσες, χρησιμοποίησε την άλλη άκρη για να τη δέσεις στη μέση. Τέλος, πέρασε το ένα ακουστικό μέσα στη μια από τις δύο κουλουρίτσες για να τα σταθεροποιήσεις.

Αυτό το trick κρατάει τα ακουστικά σου ασφαλή και σε καλή κατάσταση μέσα στην τσάντα. Για να τα χρησιμοποιήσεις αρκεί να τραβήξεις και τις δύο άκρες.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα